:D ankaraya bir geldim afetleri selleri beraberimde getirdim :D
Printable View
:D ankaraya bir geldim afetleri selleri beraberimde getirdim :D
arabalara çok zararı olmuştur...
Mehmet Adam Uyarmış Aqa Çıkma Diosa Çıkmıcan Ankara Ondan Sorulur Unutuyosun Galiba :)
doluyu en yakın yaşayan benimdir heralde
tam arkadaşın 320d si ile giderken turan güneş incek köprüsünde yakalandık.gerçekten inanılmaz büyük ve şiddetli yağdı.1.5 saat yolda kaldık desem abartmam.araçlar çıkamadı,gidemedi yoldan.zar zor ittirerek kurtardık bizde aracı ama kaput tavan bagaj kısmında inanılmaz göçükler oluştu.gerçekten kurtulanlar kendini şanslı hissetsin çünkü baya tehlikeli ve zarar verici bir durumdu
Tamda benim güzergahımdı.. Allahtan arabasız gitmiştim..
Ben konya yolunda yakalandim kaputta 2tane tas izi var acaip kayiyordu kazasiz belasiz geldik 2saat yolda kaldik
Zamanında Sehir kent planyıcısı muhendısler melıhı uyarmıstı bu alt gecıtlere su dolar altyapısını soyle yap demıstı nıtekım dınlemedı olan suyun ıcınde kalan vatandasın aracına oldu yıllardır adam gıbı kanalızasyon sebekesı yapmazsan sonuc budur her yagmurda oluyor neredeyse bunlar ama bızım mıllet halen melıh dıyor sız dersenız olacagı budur ıste .Doluya onlem olarak bagajda kılım var benım tum tavanı kaplıyacak sekılde sızede tavsıye edılır kılım-halı
Yagmur yagdıgında alt gecıtlerden uzak duruyorum sızde uzak durun
herkese gecmis olsun
televizyonda gördüm izlerken şok oldum
gerçekten şaşırtıcı görüntülerdi hele hele her yer bembeyaz gördüğümde çok şaşırdım
tüm ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun