Tarihin en büyük yıkımı zannedersem köprüler ağzına kadar doldu 100 lerce araç hasar gördü .. ankara felaket bir yağışın etkisi altında ..
Başkent'te yağmur ve dolu hayatı felç etti
Güncelleme : 16 Haziran 2011 15:04
Ankara'da aniden bastıran yağmur ve dolu ulaşımı olumsuz etkiledi. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara "Trafiğe çıkmayın, yağış artacak" uyarısında bulundu.
Öğle saatlerinde başlayan yağmur ve dolu yağışı şiddetini artırarak devam etti. Yağış nedeniyle, kentteki pek çok alt geçit ve yol sular altında kaldı. Özellikle Çetin Emeç Bulvarı üzerindeki altgeçiti su basması nedeniyle 3 araç mahsur kaldı. Araçtaki vatandaşların kendi imkanlarıyla araçlarından çıktıkları öğrenildi.
CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI(FOTO GALERİ)
GÖKÇEK'TEN TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
Öte yandan, Konya-Ankara karayolunun Kepekli mevkisinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Karayolunda yaklaşık bir saattir ulaşım sağlanamazken, kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Dolu kalınlığının karayolunda yaklaşık 10 santimetreye ulaştığı görüldü.
Bu arada, Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, dolu yağışının bütün ızgaraları kapattığına işaret ederek bu nedenle yollarda su birikintilerinin oluştuğunu belirtti. Yağış nedeniyle özellikle Çetin Emeç Bulvarı, Konya-Ankara karayolu, Çankaya bölgelerinde sıkıntı yaşandığını ifade eden yetkililer, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve ASKİ ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
ÇANKAYA VE GÖLBAŞI İÇİN METEOROLOJİK UYARI
Ankara il genelinde görülen kuvvetli yağışların, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde etkisini daha da arttırması bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''meteorolojik uyarı''da, Ankara radarından alınan verilere göre, il genelinde görülen kuvvetli yağışların, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde etkisini saat 19'a kadar artırmasının beklendiği belirtildi.
İlgililerin ve vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve trafikte aksama gibi oluşması muhtemel risklere karşı çok dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Alıntı Mynet
Tüm Ankaralılara geçmiş olsun... arabada bir hasar var mı... Mehmet....
Bende yok çok şükür hemen kapalıya soktuk ama çok kişinin arabası gitmiştir muhtemelen ..
arabada hasar olmaması güzel... allah korumuş...
tekrar dan Tüm ankaralılara geçmiş olsun...
istanbulu görseydiniz bir çok yere ufak çaptı sel bastı dereler taşdı e-5 te metrobüs çalışması olan köprülerin ayaklarından geçen yollar kapandı arabalar ön cama kadar suyun içinden geçiyordu.Allahtan arabayı servise bırakmıştım minibüsteydim minibüsün kapısı kapalı olduğu halde 3 basamak var içeriye ayağımıza kadar su gelmişti biraz daha yağmaya devam etseydi 2. büyük sel olayı yaşanabilirdi.tekrar geçmiş olsun
haberlerde gördüm... dehşet olmuş ya..... yollar ne olmuş öyle....
berbat abi berbat babamların olduğu sanayi sitesindeki bir çok iş yerine su basmış bende kendimi eve zor attım gibi olmuştum![]()
Tüm ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun.Altyapı olmayınca sonuç kaçınılmaz![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
birde melih gökçek duysa sesimizi dışarı çıkayın diye uyarı yapmışkomedi ya alt yapıyı yapma sonra dışarı çıkmayın de ne güzel çözüm ...
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Ankaralı arkadaşlar geçmiş olsun inşallah hasar ziyan yoktur..
Mehmet doğal afet imiş alt yapı sorunu yyokmuş.. o yüzden heryeri su basmış...
Dikmen'den selamlar, dolu bayağı yağdı ama arabada en ufak bir göçük yok şükürler olsun, herkese geçmiş olsun..
Konu Scottie tarafından (13/07/2011 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
70. gün alt geçidi o hale gelmeden 5-7 dakika önce o alt geçitten geçtim valla Allah korudu ama sanırım araclar kalmış su altında üzüldüm valla tüm Ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun..
Konu vek66 tarafından (16/06/2011 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşlar...![]()
TSİ Jetta.
geçmiş olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sağol bizdede bi sorun yok çok şükür dikkatli bakmadım ama
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri