kaskosu ne kadardır....
İngiltere'de bir otomobil sitesi tarafından yapılan araştırma, 3 ayda 10 Ferrari'nin yandığını ortaya koyarken, 170 bin Sterlin (yaklaşık 403 bin TL) değerindeki lüks spor otomobillerin neden alev aldıkları tartışma konusu oldu .
Geçen 3 ay içinde satte 200 kilometre hız yapan 6 Ferrari 458 Italia'nın kazaya karıştığı, bunlardan 3'ünün alev aldığı, bir diğerinin de depoda çıkan yangında harap olduğu belirtiliyor.
Kazalara karışan ve alev alan süper otomobillerde teknik arızaya rastlanmadığı vurgulanan araştırmacılar,Ferrari sahiplerinin belki de 'kötü talihin' kurbanı olduklarını düşünüyorlar.
Ferrai kazarının ilkinin 20 Mayıs'ta Varşova'da meydana geldiği ve 20'li yaşlardaki sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybederek başka bir otomobile çarptığı kaydedildi.
İkinci kazanın ise iki hafta önce İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde meydana geldiği, otomobilin yol kenarındaki bariyerlere çarparak alev aldığı iletildi.
Ferrari açıklama yapmadı
Super otomobillerin neden alev aldıkları konusunda açıklama yapmaktan kaçınan Ferrari yetkilileri, kazaların araştırıldığını ifade etti.
kaskosu ne kadardır....
o kadar para ver yansın araba.... zınarırım ben olsam...
ilahı adelet sadece
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
haramla helal ayrışıyor olabilir![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
cevabın yapıcı olursa sevinirim kırıcı sekilde cevap vermeye gerek yok.ben zaten zaten espri olsun diye yazdım sonunda ki gülmede o anlama geliyor bilmem anlatabildim mi.konu açmışsın bizede birseyler yazma hakkı vermişsen dikkat etmelisin cevaplarına.bu benim düşüncem ister begen ister begenme ama kırıcı olma.adamın suçu var da demedim sadece olabilir dedim.saygılar konu dagılmasın devam edin.
EVOEVOEVOEVOEVO
tamam hocam yok diyosan yoktur yanlıs anlamısım demekki saygılar.
EVOEVOEVOEVOEVO
tamam abi sorun değil ben yanlıs anladım kusura bakma asıl ben ozur dılerım
EVOEVOEVOEVOEVO
Tamamen üstünde spekılasyonlar yapılan tesadüfler olabileceği gibi Ferrarinin bir güvenlik açığıda olabilir.Sonucu beklemek lazım...
o kadan para ver yansin araba allah korusun![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
alamayacagımıza göre tehlikede yokferrarisi olanlar düşünsün.. yanma riski olsada benimde olsa fena olmazdı en azından vardı da yandı derdim
![]()
ferrari olsunda yansın be yanarkende havası bir başka olur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri