Akaryakıt ürünlerinden motorine 8 kuruş zam yapıldı
Akaryakıt dağıtım şirketleri motorinin satış fiyatına 8 kuruş zam yaptı. İstanbul'da satılan mazotun litre fiyatı 2.98 TL'den 3.06 TL'ye yükseldi.
Zammı sabah petrol istasyonlarında gören vatandaşlar tepkilerini dile getirdi. Bundan sonra otomobil kullanmanın çok lüks olduğunu belirten vatandaşlar zamlara artık dur denilmesi gerektiğini söylediler.
Yakıt masraflarının aşırılığından yakınan taksi, minibüs ve kamyoncu esnafı iş yapamaz duruma geldiklerini ve artık çarelerinin kalmadığını söylediler.
Konu Kriminal tarafından (04/06/2010 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: tarih
I ' m c a p u l i n g . . .
Aynen dewam."Hamdolsun" kriz bizi teğet geçti...
yuh ki yuh 2001 yılında dolar 1,65 motorin 1,30 tl
2010 dolar 1.55 motorin 3.10 tl yuh ki yuh
heheee hamdolsun
bununla ilgili leman dergisinin çok güzel bir karikatürü var.
https://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto..._7562741_n.jpg
+13 olduğundan link olarak koymak istedim.
konumuza cuk oturacak bir görüntü....
supermıs valla zamlı benzın koyimmiiii
Krizin neremize teğet geçtiği çok açık ortada. Yapılan bütün yönetimsel yanlışlıkların faturası yine vatandaşa kesilmekte. bir ara benzin fiyatlarına tepki gösterilmişti varil fiyatı düştüğü halde neden zamlar aşağı indirilmiyor diye. Tepkiyi gösterince akıllarına geliyor bazı şeyler e bizde tepkisiz kalınca vurun abalıya modeli işte.
Artık Fiorinolu
Yurt dışında uygulanmıs ve basarıya ulasılmıs bır eylem türüdür bu
Bir gün kımse ne benzın ne mazot yanı akaryakıt almasın herkes toplu tasımayla gıtsın gelsın bakalım o zaman tepkıler anlasılacakmı?
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Benım kuzenımınde ıkı tane tırı var ızmırde
bırı volvo digerı scania
Oda yag koyuyor ama arka gorunmuyo oda ayrı bır tehlıke...
Artık canım sıkıldı zam yapayım kıvamına dönüştü iş. Birgün bu nedenle GP'mi satmak zorunda kalıcam diye üzülüyorum.![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Valla hiç şaşırmadım geçen yapılan indirim den sonra bindirim olacağını zaten tahmin ediyordum.1 indirip 2 bindiren büyüklerimizden ne beklicektiniz kiyapıcak bişi yok basıma cıkaranlara tesekkür ederiz saolsunlar varolsunlar...
harbiden yuhh ama koyun olmaya alıştığımız için müstahak olsun bize![]()
Sayın başbakanımız dün basın açıklamasında ''bizi izlemeye devam edin'' diye bir sözü var. Ben şahsen izliyorum hemde korku ile... yapılanlar yapacaklarının teminatı...
Dün forumda bir konu vardı. Korku filmini izleyene 11.000 $ verileceği yönünde. Bende o firma yetkilisine diyorumki bu iktidar tarafından yönetilen bu ülkede 1 yıl sakin, rahat ve huzur içinde yaşa arabamı size hediye edeyim.
Bu kadarda olmaz artık. Amerika'da kullanılan arabaların motor güçleri yüksek olur elbette benzin fiyatlarını bizim ülkemizdekilerle kıyaslar isek biz 1.3 motor arabaya alacak mazot parasını zor toparlıyoruz.![]()
![]()
Başımıza getirenler indirmesinide bilirler umarım..Sagduyuya davet ediyorum....
Bugun itibariyle 4 kuruş zamlanmıs bulunmaktadır....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri