çok geçmiş olsun çok sıkıntılı bi durum gerçekten.
babamında başına gelmişti adam günün yarısını küvetin içinde sıcak suda oturarak bira içerek geçiriyordu
Printable View
çok geçmiş olsun çok sıkıntılı bi durum gerçekten.
babamında başına gelmişti adam günün yarısını küvetin içinde sıcak suda oturarak bira içerek geçiriyordu
Hepinize teşekkürler arkadaşlar.Ultrasona girdim. İki böbrekte de kristal şeklinde kumlar var. 2 haftadır hayatım zehir oldu. Kalçama yediğim iğnelerin yeri ağrıyor artık. Denemediğim şey kalmadı. Size de gözüküyor mu bilmem ama konu mesajımın altında bir böbrek taşı ilacının reklamı çıkıyor. Kutusu 100 lira. Ankarada Anıtkabirin yanında botanik eczane varmış.Orda satılıyormuş. Yarın ilk iş gidip bir de onu almak olacak. Bundan da geçmezse artık 1 hafta doktor raporu alıp Haymana yada Kızılcahamama kaplıcaya gideceğim. İnsanlıktan çıktım bu taşlar yüzünden.
Ayaş' a gitmeni de tavsiye edebilirim bir araştır istersen şifalı suları ile ünlüdür..
çok geçmiş olsun. inşallah sıkıntın kısa sürer
bu konuda ayaş için çok iyi şeyler bende duydum.geçmiş olsun.
buraya yazmıstım ama gitmemiş sanırım. milenyum balıgının kafasından beyaz bir tas cıkıyor onu soda limonda 1 gece bekletip sabah ac karna icersen faydası oluyormus gecen hafta balık alırken bana balıkcı dedi artık ne derece dogru bilmiyorum