Bunu duymuştum ama aracın boyutuna göre ücret alıyorlar boyutları ufak olanlardan çok daha az discovery de seyretmiştim![]()
Gazetede yer alan haber. Hayırlısı olsun diyorum...
Otomobili olan yandı!
Her gün daha fazla tıkanan İstanbul trafiğine ücretli sistem geliyor.
Londra'daki gibi kent merkezine giren araçlardan günlük ücret alınacak. Bu yolla toplu taşıma özendirilip şehiriçi trafik rahatlatılacak
Kangren haline gelen İstanbul trafiğini rahatlatmak için Londra modeli geliyor. Trafik sıkışıklığının ücretlendirilmesine dayanan modele göre, İstanbul'da trafiğin kilitlendiği bölgelere yoğun saatlerde giren araçlar ücret ödeyecek. Takılan çiplerle takip edilecek olan araçlar, trafiği yoğun bölgelere girdiği anda ücrete tabi olacak.
TABELADA 'C' VARSA GİRİŞ PARALI
Londra'da uygulanan 'congestion charge' sisteminde para ile girilecek bölgeler kırmızı 'C' harfi ile gösteriliyor. Şehir merkezine giren araçlar 8 sterlinden (yaklaşık 20 lira) başlayan ücretler ödüyor. İşte Chelsea Bridge üzerindeki bu tabela, kent merkezindeki ünlü Sloane Square'in paralı olduğunu gösteriyor.
Bunu duymuştum ama aracın boyutuna göre ücret alıyorlar boyutları ufak olanlardan çok daha az discovery de seyretmiştim![]()
Sanırım İtalyada da benzer bir uygulama vardı...
ohoo olmadı ki canımo zaman arabayı evin buradan bir yere çıkarmam zaten harçlıklarla modifiye yapıyoruz birde gişe parasımı vericez
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri