Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: SüRat FeLaKettİr

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Standart SüRat FeLaKettİr

Üniversitelilerin ölüm yarışı...

Eskişehir Yolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında 3 üniversite öğrencisi ölürken, 1’i ağır, 4 kişi yaralandı.
    Alınan bilgiye göre, Burak Tüfekçi’nin kullandığı 55 FB 045, Emre Elma’nın yönetimindeki 06 YES 049, Serdar Bozkurt’un idaresindeki 06 S 9139 ve Ahmet Arda’nın kullandığı 06 JR 349 plakalı 4 otomobil, Eskişehir Yolu’nda Diyanet İşleri Başkanlığı önünde çarpıştı.
    Kazada, ağır yaralanarak Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan ve İstanbul Üniversitesinde okuduğu öğrenilen Funda Serin (22)
    kurtarılamadı.
    Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve Bilkent Üniversitesinde okudukları belirtilen Kağan Gürşen (21) ile Açelya Yumak (21) da sabaha karşı hastanede hayatını kaybetti.
    Kazada yaralanan Burak Tüfekçi (21), Emre Elma (20) ve Çağlar Fırat (21) ise Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Yaralılardan Burak Tüfekçi’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
    Otomobil içinde sıkışan Serdar Bozkurt (29) itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Bozkurt’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
    Araçların parçalarının çevreye dağılması üzerine Ankara istikametine bir süre trafiğe kapatılan Eskişehir yolu, belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
    Görgü tanıkları, 2 aracın süratli bir şekilde birbiriyle yarıştığını, ancak birinin direksiyon hakimiyetini kaybederek, orta refüjden yolun karşı tarafına geçtiğini ve araçlara çarptığını söylediler.

ALINTIDIR...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

murat değirmenci
    muratde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 BYZ 84
    Edilen teşekkür: 124

allah rahmet eylesin.sürat gerçekten böle sonuçlar doğurabiliyor.hayret birşey aslında kazayı yapanlar eğitimli insanlar ama ne bileyim işte.

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

çok kötü ya..
    gencecik insanlar.. ne olur şu aleti dikkatli kullansalar..

G M
    PuNToGiRL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 7

Allah rahmet eylesin

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Kazadan hemen sonra araçları gören bir arkadaşımız vardı forumdan,mesajında aracın ne olduğunu dahi anlayamadım diyordu.
    O derece perişan olmuş yani...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

O Eskişehir yolu berbat arkadaşlar! Eşim de o yolu kullanıyor işe giderken ve ben her gün yüreğim ağzımda bekliyorum!

Kendilerini, gençlikle aptallığın birarada olması gerektiğine inandırmış bir grup hız manyağı, neredeyse hergün o yol üzerinde yarışıyorlar! Makasların, saçma sapan şerit değiştirmelerin, öndeki aracın dibine kadar girmenin ve bilimum manyaklıkların bini bir para!..

Babaları altlarına son model bir arabayı rahatlıkla alabildiği için sanırım, kaza yapması durumunda sadece arabayı değiştirmenin gerektiğini falan düşünüyorlar herhalde! Hiç bir şey umurlarında değil! Bu kaçıncı kaza, bu kaçıncı can kaybı! Yazık günah!

Kusura bakmayın ama Eskişehir yolunda hız yapıp, yarışmaya kalkıp da ölenlere acıyamıyorum!!! O yolu kullanan diğerler insanlara verdikleri zarara ve aldıkları canlara acıyorum sadece!!!

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ruinob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

hız + alkol ve işte sonuç. allah rahmet eylesin

uMuT ..
    o(¤_¤)o jagar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 ** ****
    Edilen teşekkür: 362

bende dün haberlerde izledim yavvv aracın parçalarından asfalt gözükmüyodu paramparça olmuş aracın ibreside 140 da takılı kalmış ... dikkatli olmak gerek tabi ... allah rahmet eylesin ...

ercan h
    searchandrescue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 az 8796
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı Auto engineeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok kötü ya..
    gencecik insanlar.. ne olur şu aleti dikkatli kullansalar..
    sende
    Fire Active 1.4 8V 77Bg.

mehmet akif aydın
    Ryu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 RYU 92
    Edilen teşekkür: 19

Alıntı searchandrescue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende

photoshop soranlar oluyor.....

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

Alıntı Linos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O Eskişehir yolu berbat arkadaşlar! Eşim de o yolu kullanıyor işe giderken ve ben her gün yüreğim ağzımda bekliyorum!

Kendilerini, gençlikle aptallığın birarada olması gerektiğine inandırmış bir grup hız manyağı, neredeyse hergün o yol üzerinde yarışıyorlar! Makasların, saçma sapan şerit değiştirmelerin, öndeki aracın dibine kadar girmenin ve bilimum manyaklıkların bini bir para!..

Babaları altlarına son model bir arabayı rahatlıkla alabildiği için sanırım, kaza yapması durumunda sadece arabayı değiştirmenin gerektiğini falan düşünüyorlar herhalde! Hiç bir şey umurlarında değil! Bu kaçıncı kaza, bu kaçıncı can kaybı! Yazık günah!

Kusura bakmayın ama Eskişehir yolunda hız yapıp, yarışmaya kalkıp da ölenlere acıyamıyorum!!! O yolu kullanan diğerler insanlara verdikleri zarara ve aldıkları canlara acıyorum sadece!!!

+6387683484864886468743456798635468746456387645346 834354687463456

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet bu işler şakaya gelmez. illa yarışacaksanız piste gidin. cem yılmaz komik ama doğru söylüyor. hele erkekleri gazlayan kız arkadaşlara da sesleniyorum burdan. yanımdaki biri beni gazlayınca ben 2 ye bile atmıyorum. keşke herkes böyle anti-gaz olsa ama malesef. hız tutkusu kötü bir şey. tamam ara sıra biz de basıyoruz trafikte. ara gazı verenlerle kapışıyoruz. ama inanın ben bu tür durumlarda bile 110 u geçmemişimdir. bırakıyorum o devam etsin. ben limiti doldurup frenime basar tatmin olur yoluma devam ederim. 160 180 kapışacaksam kendime başka yollar bulurum. herkesi dikkate davet ediyorum.

ercan h
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 az 8796

Alıntı Ryu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu lafım aynı zamanda sanada akif
    Fire Active 1.4 8V 77Bg.

Alper dağdemiR
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158

sende

abi dikkatli kullansınlar diyorum ben ama.alkollü kullanmasınlar. pür dikkat kullansınlar.we ben riskli bi harekette bulunmuyorum artık.
    ama konu açılınca şurda belirtmek istiyorum :

arkadaşlar, ben eskişehir yolu gibi bi yolda 90-100le giderken çok tedirgin oluyorum. sağımdan solumdan arabalar, otobüsler, hatta kamyonlar geçiyor kimi zaman. gerçekten çok geriliyorum.
    ha diceksiniz ki o zaman 130-140la git: o zaman da en sol şeritte adamın biri 100le gidiyo oluyo selektör melektör anlamıyor we onu sağlamak zorunda kalıyorum. e bu iş yawaş yawaş makaslara dönüşüyor. we kendimi en rahat we en güwenli makas atarken hissediyorum. ama bu makas dediğim arabaların tamponundan tamponuna değil tabi. riskli olmayacak bir şekilde.
    bu trafik çok karışık. hızlı gitmezsem canımı tehlikede hissediyorum.
    dün ekonomi yapmak için okuldan çıktım hem 90la gidiyorum. wallahi armadaya kadar dayanamadım we bastım.
    mesela trafik ışıklarında da en önlere geçmeye çalışıyorum we yeşil yanar yanmaz gazı kökleyip diğer araçları arkamda bırakmaya çalışıyorum. o sıkışık halde o kadar çok ufak kazalar oluo ki.
    belki bi çoğunuz bu konuda beni karşınıza alacaksınız ama ben böyle düşünüyorum we bunu yapıorum.

ercan h
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 az 8796

alper ben senin aracına binince korkuyorum yaşlılıktan belki
    Fire Active 1.4 8V 77Bg.

Alper dağdemiR
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158

estağfurullah abi o zamanlar baha hızlı kullanıyordum şu an daha sakin. ama aynı şeritte izlemiyorum hala. çünkü güwensiz geliyor

ercan h
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 az 8796

ben genede binmem arabana
    Fire Active 1.4 8V 77Bg.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Kardeşlerimize tanrıdan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz...

G M
    PuNToGiRL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 7

Acele giden Ecele gider..

enis dilek
    jeoenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 46

Yazık ya... Böylecene insan gibi insan olmanın üniversite okumakla yada zengin olmakla hiç bir alakası olmadığını anlıyoruz. Yarış yapmak istiyorsan go-kart'a gitsene. Ama yinede allah rahmet eylesin ölenlerin hepside benim bir iki yaş küçüğüm.

Sayfa 1/2 12 SonSon