ardacım anlamadın herhalde bir sabitin varken extradan bir tane daha mı aldın diye demiştim..
Printable View
TTKOM un Türk Vatandaşlarına yaptığı bir terbiyesizliktir. Bunu sürekli yapıyorlar 1 mb adsl mi evde kullanırım çiçek gibi oh miss vereceğim para her ay 38ytl üstelik sınırsız günde 4 gb indirme yapabiliyorum bazen 5-6 gb bu mu karlı yoksa 8mb/s mi fark ortada 70 milyonu enayi yerine koyan bu tarife yalancısı ttkom ve işbirlikçilerini bu ülkeyi sömürmelerinden dolayı kınıyorum. Ev telefonu kullanmamama ragmen her ay 5 liralık konuşmaya gelen 27 liralık telefon faturasını da üzerin koyunca rakam oluyor size 65 lira her ay kazancının %10 unu ttkom ile paylaşacak dar gelirli insanlar ne yapacaklar ciddi kaygı duyuyorum sonrada tomplumsal patlamalardan gelir dagıımı adaletsizliğinden falan filan bahsedersiniz Yurtdışındaki rakamlara bakılınca yine en pahalı benzin yine en pahalı elektrik ve doğalgaz bizde üstüne üstlük telefon da öyle sanki Türk halkı mutsuz çoğunluk parayı ağaçtan topluyor. KINIYORUM KINIYORUM TTKOM KINA YAKSIN BU TARİFEYLE Şimdi asabım bozuldu bişeyler daha derdim ama bu sefer de RÜTÜK Siteyi kapatır. Neyse anlayan anladı.
Saygılar......
daha once Turk Telekom'a telefon hattı olmadan ADSL hızmetının saglanması ıle ılgılı bır dava acılmıstı.davanın kararını buldum, ancak, hukuk bılgım olmadıgından, avukat bır arkadas okuyup yorumlarsa, herkes ıcın aydınlatıcı olur...
https://www.rekabet.gov.tr/dosyalar/.../karar2839.pdf
Gerçekten öyle birşey olsa mükemmel olur türkcell 1200 dakika çok çok yetiyor :D
bizim apartmanda bir aboneliği 10 daire kullanıyorlar. sanırım bunu önlemek için bu kota aşımını gatiriyorlar. benim ttnnet aboneliğim limitsiz olandan bence sizde ona geçin uzun vadede daha karlı