Sadık ben 3 gün önce bir arkadaşıma aldım orjinal ve içi siyah olanlardan 01.04.2009 tarihinde zam gelmiş olması halinda çifti 220 tl servisten aldık
Printable View
bizim araçlar'ın sis farı ampül tipi H1 Mİ?
farla h4
sisler H1
merhaba arkadaşlar sis farlarını istanbul anadolu yakasında nasıl ve nerde taktırabiliriz..
2009 araçlarda activlerde dahil yeni gösterge panelleri var biliyorsunuz benimde 2009 active aracım var gösterge paneline dikkatlice baktım sis lambası işareti var acaba serviste taktırsak aracın beynine ekletebilirler mi? hiç dikkat eden oldu mu?
ben taktırdım hic bişey olmadı
sanırım arkadasın bahsettıgı farklı bırsey."sıs farlarını taktırdıgım zaman ayrı bır dugmeyle baglanırsa, orjınalı gıbı, gosterge panelınde on sıs farı ısıgıda yanarmı?" dıye sormus sanırım.bu sekılde oluyor ama, maalıyet cok yukselıyor.sıs farlarını genelde arka sıslerle paralel baglıyorlar.dolayısıyla tek tusla ıkı(on-arka) sıs farı bırden yanıyor.sızın ıstedıgınız sekılde yapabılmek ıcın, sol taraftakı kontrol panelının komple degısmesı gerekıyor.orjınallerde olan panelı monte edıyorlar.bu sekıl oldugunda, dedıgınız gıbı beyne baglıyabılıyorlar.ama dedıgım gıbı cok maalıyetlı oluyor.ben uzunca bır sure arastırdım.en uygun fıyat veren servıs 700TL demıstı.bende arka sıslere paralel baglattırdım, gayet memnunum ;)
Ooo mustafa sislisin :)
bende sisleri yeni taktırdım siyah olanlardan sol taraftaki sadece kumanda panelinin olduğu kısmın servise geliş fiyatı 200-220 tl civarında ben konsolun altında ufak bi cep var oranın iç üst kısmına düğme ile bağlattırdım kontağa bağlı hem parklarla hem kısalarla yanıyo kontak kapanınca kapanıyo bu haftada sislere 8000k xenon bağlatıyorum serviste bağlattım orjinal fiyat olarak 300tl buldu ama kumanda panosunuda değiştirip tam olsun olsun derseniz fiyat 700-750 tl yi buluyo. sanırım o zaman sigorta kutusununda değişmesi gerekiyo baya külfetli oluyo
ben sisleri aksaraydan aldım cift i 120 tl kore malı orjinaller den daha sağlam duruyor sanayide kablosu rölesi işcilik dahil 65 tl verdim elektirikçiye on numara oldu yalnız arka sisle birlikte çalışıyor