Hayırlı olsun fiyatı 273.50 tl mi yoksa
Printable View
fiyat fena sayilmaz...keyifli surusler...!!!
evet fiyat dogru teşeşkurler
gereksiz bi ayrıntı sis farları zenonsuz olduu sürece:D
sisler ayrı bir düğmeyle bağğlanıca direk aküye mi bağlanıyor?böyle olursa sıkıntı olmaz mı?
(Buremir) (mustafaf) (OzzY) Arkadaşlarıma aynen katılıyorum arka sisleri yakmak istemiyorum ama servis aracım active olduğu için ayrı düğmeyle bağlanmadığını arkayla paralel olacağını söyledi
Farlarım xenon olduğu için sisleri açamıyorum en kısa zamanda sislere xenon düşünüyorum ama arka sisleri bir şekilde iptal etmem lazım
Yanılmıyorsam servis ayrı bir düğmeyle bağlanması için active olan araçlara extra birşeyler takıldığından bahsetmişti fiyatı ikiye katlıyordu.
Sisleri takarken bağlantı kablolarını aracın içine nereden geçirdiklerini bilen var mı?
yok valla ben koblo filan göremedim arka sisi dügmesine baglanıyor garanti de bozulmuyor işcilik cok iyiybence...
Sis mevzu da amma karıştı ya. Ek bir düğme nin maliyetli olacağını pek düşünmüyorum aslında ama servisse inadı inattır ne dendiyse onu yapar. Panel değiştirme parça değişeceğinden ötürü pahalıya gelebilir doğru dur.
Bir de ben şunu merak ediyorum.
2 çeşit sis lambası görüyorum. Birisi dikdörtgenimsi karemsi bir lamba pek hoşuma gitmiyor. Diğeri ise yuvarlak olan sis farı o daha bir sportif duruyor.
Bunların farkı ne? Biri eski biri yeni mi yoksa diğer sport tarzı model GP lerde felan mı kullanıldı.
Ben bağlatırsam yuvarlak olanı alırım. Arkalarla beraber yakma olayı bana da çok hoş gelmiyor. Ekstra düğme konması daha mantıklı. Sonuçta bağımsız olur. Ben serviste değil de dışarıda yaptırabilirim. Ama komple far yuvaları, gereken kablolar, switch ve lambalar gerekiyor sanırım.
Cihan, takip edebildiğim kadarıyla ilk Gp larda parlak çerçeveli sis farı kullanıldı.Sonra siyah çerçeveli olan kullanıldı.En son çıkan modellerde ise yine parlak olana dönüldü...
Not:Benim aracımda (s2 değil) siyah çerçeveli sis mevcut.
Çerçeve değil de dikkatimi çeken farın daha minik ve yuvarlak olmasıydı. Siyah dediğin o sanırım. Ve daha güzel. Diğer büyük olan kaba bence. Sportifliği bozuyor. Yani o olacağına hiç olmasın bence...
İyide iki çeşit var biri siyah biri chrome olan tek fark içerisindeki aydınlatma kısmı yani yuvarlak haric etrafının siyah olması uzaktan yuvarlak bir sis olarak görükebilir ama sis aynı sis sadece kenarları siyah çercevesinden ayaklarına kadar aynı , Benimkilerde chrome idi ben içlerini açtım etrafını boyadım aynı yeni yuvarlak sisler gibi oldu :)
Aşağıdaki link'te sis farları + yan sanayi parçalar var sayfanın en altında siyah zeminli sis farı var ama foto koymamışlar.
.com
Mehmetin de belirttiği ve benim de yazmış olduğum gibi sisler aynı fakat çerçeve renginin farklı olması sonucu siyah olan yuvarlak, diğeri ise çeyrek daire gibi anlaşılıyor...
sislerde aydınlatma kısmı hariç hiç bir farklılık yok biri siyah biri krom
maliyeti servis fazlaca abartmış sonuçta sislere bağlayacağı kabloyu sigorta kutusunun içindeki arka sis rölesine girmek yerine aracın içine kadar uzatıp küçük bir anahtar takacak o kadar basit
Linkteki sislerde yan sanayi ancak orjinalinden pahalı :) maşallah
Anlaşıldı teşekkür ederim. Demek ki ben siyahı beğeniyorum.
ama gerçekten de daha şık duruyor siyah
hayırlısı ile bi takdırda resimlerini eklersin
Çabucak olacak bir şey değil malesef. Uğraşacak gücüm kalmadı artık. Hazıra konmak istiyorum :)
arkadaslar 160 yada 210 tlye warsA NERSİ BANADA SOLESİN BEN ALANYADA SERVİSE SORDUM 300 TL DEDİLER