Tekrardan hayırlı olsun kendi başlığın her zman iyidir
Fotolarınıda copy paste yaparsın buraya tam olur ..
Birde en kısa zamanda şu cufff duyalım bakalım nası bişivideosunu burada bekliyoruz..
Gerçi başka bir arkadaşın konusunun altına ekledim ama femolinin isteği üzerine bir konuda ben açayım dedim.
Angel için kararsız varsa hiç düşünmesin bence zaten güzel arabalarımızı tamamlıyor, xenon ise artısı...
elektronik blow off konusu tartışıldı ama zararsız ve "sesli" olduğundan taktırdım.Gözler üstümde rahatım valla
Tekrardan hayırlı olsun kendi başlığın her zman iyidir
Fotolarınıda copy paste yaparsın buraya tam olur ..
Birde en kısa zamanda şu cufff duyalım bakalım nası bişivideosunu burada bekliyoruz..
rahat ol halledicem ama salı günü sanırım,
resimler gellddiiiii
bide hatun yaptım, hava soğuktu kız dondu![]()
Resimler güzelde hakikatten soğukta dondurmuşsun yazık![]()
Hayırlı olsun angellar çok hoş duruyor. İyi cufflamalar...
"GRANDE PUNTO" aşkı bu olsa gerek![]()
Hayırlı uğurlu olsun..Şu elektronik blow off hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Fiyat, özellikler vs..
hmmmmmmmm......
Green
Hayırlı olsun dostum çok yakışmış güle güle kullan. Blow off hakkında detaylı bilgileri bekliyoruz.
Hayırlı olsunçuflamak isteyen ark.lar için detaylı bilgiler bekliyoruz..
hayırlı olsun angellar hoş duruyo
daha oncede soledım.cok guzel olmus.hayırlı ugurlu olsun.kazasız, belasız...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Üstadlar salı günü çekicem resim ve video.
Daha bu sabah 1 durak dolusu adamı baktırdım kendime. havaya girdim valla![]()
Çok güzel gerçekten hayırlı olsun bende birara monza blowoff almıştım ama taktıracak yer bulamadım ford rancer'ı olan bir arkadaşıma verdim o taktı çok güzel ses veriyordu elektronik blowoff'u bende merak ediyorum videonu bekliyorum
Elektronik blow off denen olay bilindiği gibi hoparlör sistemi üzerine kurulu bir olaysa :s biraz kötü olabilir sanırım, çünkü bilindiği gibi blow off turboda sıkışıp dışarı üflenen havanın taziğine göre farklı kademede sesler çıkartır. Alt devirlerde daha az üfleme yaparken üst devirlerde daha güçlü üfleme yapar. Eğer bu ayrımıda verebiliyorsa elektronik blow off, denemeye değer, ama veremiyorsa.. :s
SARI-LACİVERT
bu tamamen swich üzerine kurulu bir sistem az basarsan az çok basarsan çok bir ses vermiyor kaliteli bir çuf sesi veren bir araç tana kaydedilmiş sessi swich sayesinde bant kaydı olarak dinletiyor..
Yani pek kullanışlı değil ve hepsinden öte orjinal değil
Fikirlere saygı sonsuz..
SARI-LACİVERT
Aslında gayet kullanışlı,
Kısa sürede adapte oluyosun ve yerinde çüflüyosun.
Orjinal değil elbet ama kaç kişi anlayabilir ki ?
Hele arabanın içinden duyup gaza gelenler, peşinden gelenler...
![]()
Sende haklısın recep buda büyük bir sorun ama sen orada yok arkadaşlar sizin için benzin harcayamam siz gidin abileriniz gelsin diyeceksin
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri