acaba orjinal bordo renk jant varmıdır markalar arasında bunu üreten var mı araştırdım ama göremedim kımızı tonlarıda olabilir.
acaba orjinal bordo renk jant varmıdır markalar arasında bunu üreten var mı araştırdım ama göremedim kımızı tonlarıda olabilir.
bordo olarak ne duydum ne gördüm ama kırmızı olarak oz racing in jantları wardı. ama illaki istediğinz renk bordo ise hoşunuza giden bi jantı alıp boyatmak en iyisi olablr sizin için...
ancak eğer ki bu bordo jantı kendi aracınıza düşünüyorsanız ve profilinizde belirttiğiniz gibi bolero kırmızısı bi araca sahipseniz kendi şahsi düşüncem çok kötü duracağı yönündedir. bence bunun yerine gri bi jant alırsanız çok güzel bi görünüm yakalarsınız.
evet kardeş kendi aracım için düşünüyorum farklı olsun istiyorum ama kırmızıda olabilir bi de kolları kırmızı kendi siyah olan gördüm o da güzel gibi,boyatmaya ise çekiniyorum nasıl olur diye.
oz racing marka jantlara şimdi baktım gride kırmızıda hoşuma gitti bi de kyowa diye bir jant gördüm kolları kırmızı kendi alacalı siyah gibi değişik bir şey o da çok hoş.
Konu OzzY tarafından (16/11/2008 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri