waaooowww :D
2bın lıraya GP ye skydome ekletılebılır :)
ama jantlarda fena :)
:S
Printable View
waaooowww :D
2bın lıraya GP ye skydome ekletılebılır :)
ama jantlarda fena :)
:S
Bu Jantlara Hayranım Gerçekten Ozan Bilir :D epey takmıstım bi aralar bu jant'a ama servislerde Arda abininde belirttigi gibi 2000 tl civarı.
CMS' nin sitesinde CMS Light Alloy Wheels
C14 diye bi jantı dediğiniz janta benziyor ama 5x100 olarak var sadece sanırım sitede öyle yazıyor.
jant iyi güzelce,
ortalama 1 kişinin 2 aylık maaşına bedel, gereksiz bence
abi imkanı olan için gerçekten cok güzel son zamanda gördüklerimin en iyisi bence Take Off.
Güzel jant, bi ara almaya yeltenmiştim ama 3-4 haftaya getirebiliyorlar daha tr de aksesuar olarak satılmamış.. :)
CMS de üretilmesi konusunu gerçekten merak ettim bu arada, emin misiniz?
ben o jantların burada üretildiğini hiç sanmıyorum emin olmak lazım çms üretiyorsa neden kendi sitesinde de yok kendileride satardı
CMS mercedesten tut bir sürü firmaya jant üretir ama kalkıpta üstünde o firmaya ait markalanmış jantı kendi fabrikasından satamaz. Sadece o başka firmalara tasarladığı janta benzer model jantları cms jant olarak piyasa sürer ki bu bile alıcı firmanın tepkisine yol açabilir. Ne olabilir, tanıdık! vasıtası ile kusurlu bulunan ve iade edilmiş jantlar belki fabrikalardan cuzi fiyata alınabilir ama nerde o tanıdık :D
daha once buna benzer bır konumuz vardı arkadaslar...
https://forum.grandepuntotr.com/modi...-off-jant.html
ben sitede arattırıpta bu soruma cevap bulamadıgım ıcın acmıstım. genede tesekkurler
ayrıca arkadaslar ben bu jantların izmir cms de üretilip italya ya ihracat yapıldıgını sağlam biyerden öğrendim.gerçeklik payına ben %100 inanıyorum. vede CMS yakında bu jantın %100 olmasada %90 aynısını piyasaya surmesını beklıyorum. tabii aldıgım duyumlara gore ;)
Konular birleştirilmiştir.
yokmu hala take off jantları servıste falan gorup fıyatını soran :S
gecenlerde sıtelerı gezerken bızım take-off jantlara yakın bır jant gormustum...
SSW S109 17 İNCH 4X100 JANT | Ebat :17 inch | ElifTuning.com
Sırf jantları için 3000 tl fazla verip 20.09.2008 de 2009 modelini aldım.
İstanbuldayım auto show dısında 2009 sport yollarda hiç gormedim.
arabanın ve ozellikle jantların benden baska hayranı da oldugunu gormek
super :)))
Arkadaşlar Fiat ın jantları eski 17 ''ler yeni 17 '' hepsi bunların Hayes-Lemmerz jant ta yapılıyor. Çekoslavakyada
foruma çok fazla giremiyorum yeni gordum mesajınızı elimdeki 1-2 resmi koyuyorum foruma. ama cok iyi resimler degil
araci yeni alacagiz,sifir aldigimiz zaman fiyatda dusus olur degilmi bu jant icin?
birde diger orjinal jant seceneklerini nerden gorebilirim?
beylikdüzü birmotda bi arac var mavi servis kendisi yapmış mavi bişy,onda görmuştum bu jantları fiyatda 4 lastik +jant 1900 e gelio dedimişti satış elemanı...
Serkan, araç alım esnasında belki kolaylık gösterir bayi.Sonradan servisten almak yaklaşık 2000TL ye gelir (17'' lik bu jant)
Diğer başlıkta da verdiğim linki burada yineliyorum:
https://www.grandepunto.com.tr/