kardeşim geçmiş olsun kardeşim kimsenın başına gelmez inşallah
Printable View
kardeşim geçmiş olsun kardeşim kimsenın başına gelmez inşallah
Çok geçmiş olsun araçları çizenleri duymuş ve görmüştüm (başıma geldi) ama tamponu keseni ilk defa görüyorum
gecmiş olsun benımde kapı dıreklerıne tekme atmıslar beyın fukaraları...
arkadaşlar biz gp lerimizi gözümüzden sakınalım ufacık çiziklerde bile nasıl o çizikleri kaybederiz diye düşünürken.ŞEREF FAKİRLERİ üzerine titrediğimiz gblerimizi kıskanıyor olsa gerekler pervasızca davranıyorlar saçma bir şekilde egolarını tatmin ediyorlar ............ Bunları gören olursa görmemezlikden gelmeyelim bir gün bizim başımızada gelebilir canımızı yakabilirler başına gelen vaya gelecek olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum
Birde şu konuya deyinmeden geçemiyeceğim aracımıza aldığımız insanlar o kapı eşiklerini neden basarlar neden plastik bölgelere ayaklarını koyarlar anlamış değilim birşede diyemiyorsun ama böylede olmuyor vala artık arabama binenlerin ayağına galoş verecem tek çare sanırım bu.
alayı ******** canım. arkadaş uzanamadığı ciğere mındar diyor işte
Hastalıklı bunlar bir yere zarar vermeden duramıyan insanlar.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun sami kardeş. böyle ******** insanlar olduktan sonra bilmiyorum ne yapılır.bunlar aile terbiyesi almamış ******** insanlar.benim başıma da benzer bi durum geldi.arabamın içine kamera yerleştirmeyi bile düşünüyorum..
geçmiş olsun hayin herifler çekememişler ...
çekemiyorlar kardeşim geçmiş olsun