vedat kardeşim merhaba ben de ışıkları çok beğendim zaten bursadayım görüşelim ve uygulamaya başlayalım ben kent meydanı zemin katta samsung dijital plaza mağaza müdürüyüm beklerim.
Printable View
vedat kardeşim merhaba ben de ışıkları çok beğendim zaten bursadayım görüşelim ve uygulamaya başlayalım ben kent meydanı zemin katta samsung dijital plaza mağaza müdürüyüm beklerim.
Tam aklımdaki işi yapmışsın. Mükemmel olmuş. Tebrikler
:notworth:
harbiden teprikler ellerine saglık güle güle kullan aynı vw gibi olmus harbiden
teyp aydınlatmasıda maviye dönüştürülebiliyor mu? Yoksa turuncu olarak mı kaldı?
slm arkadaslar su an benim cd calari mavi ye ceviriyorum göstergeb oldu yani display yaptim dügmeleri de yapmaya calisiyorum bitince siteye resimlerini koyarim saygilar
mavi gösterge paneli harika olmuş.fakat ben cesaret edemem.araçların tornavida değmemişi makbuldür.ne kadar orjinal ise ikinci el değeri o kadar fazla olur.yapılan modifikasyonlar ikinci elde para etmiyor.ne yazık ki.
cihangir kardesim ben ikinci nel de para etsin die degil hosuma gitti icin yaptim ama gene de yorumun icin tesekkür eedderim
:cool0000: eline saglık kardeş güzel olmuş gp ye yakışmış ama anlattıgına göre çok zahmetli bir iş herhalde
Vedat kardeşim ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş zahmetine değmiş.
Açıkçası bende göstergeleri değiştirmek istiyordum ama komple arabanın içi çok şık olmuş.
Gerçekten zahmetlibir iş bende isterdim ama o kadar vaktim yok :(
hocam tam aradığım yapmak istediğim şey. hayırlı olsun
süper çalışma çok güzel olmuş:Ç
tesekür ederim arkadaslar baya ugrastirdi led lerin isik gücünü voltagini arastirip bulasiya kadar ama simdi geceleri aracdan in mek istermiyor insanin cani cümlenize hayirli günler
Modifikasyon yapacak bir insan 2. elde nasıl satarımı düşünmez. Düşünüyorsa modifikasyon yapamaz. Eklemek istedim.
hocam gerçekten güzel olmuş.eniştemde yaptırmıştı böle bişi gerçekten çok hoş duruyo.bence fiat bunlarıda düşünmeli.
geylani çevik gerçekten haklısın kırmızı göstergeler artık bizleri sıkmaya başladı yeni aydınlatmalar düşünmeleri lazım,,
Vedat kardeşim gerçekten çok güzel duruyor eline sağlık aslında bu işin ticaretini yapmalısın uygun fiyatlara diğer gp kardeşlerimizin göstergelerine el atmalısın tebrikler
guzel olmus.gozu yoruyomu acaba uzun yolculuklarda bide sokup takmak gereken yerler biraz fazla galiba
güzel olms ;)
Çok güzel olmuş,:clapping:
bende yaptırmak istiyorum fakat istanbul da nerede yaptırabilirim acaba...
çok güzel olmuş nerde yaptirdin ben de yaptirmak istiyorum ama yapan yer bulamadim hem güzel hemd e çok hoş durmuş eline saglik
süper olmuş güle güle kullan baya bi uğraşmışsın anlaşılan ellerine sağlık..