süper olmuş hayırlı olsun
Printable View
süper olmuş hayırlı olsun
renkli sepettede kalmamış ...ne kolçakmış yaw...
Süper olmuş ya neden koymamışlar kı zaten fiyat olarak ne söylermisin
Elif oto'da 25 lira demişlerdi ama delecekleri için taktırmadım çift taraflıyla yapışırsa taktırcam
Acaba monte edilen parçanın fiyatı ne?
HızlıAl.Com - Arama
Siyah ve Gri renkleri var. 21 YTL.
valla orjınalı gıbı olmus neredeyse.fıyatıda cok uygun.cokda sık durmus.gule gule kullan...
Güzel durmuş hayırlı olsun. Ben de Linea siyah kolçağını takmayı düşünüyorum (maliyet olarak biraz tuzlu olacak gibi.)
bugün orjinak kolçak aldım yan aynaları boyattrırdım ve park sensörü taktırdım 280 ytl ye
valla super olmus.kromajlı bencede cok jamjanlı olurdu sankı..boyle daha orjınal durmus...gule gule kullan.
Biz 175 E Taktirdik, Buna Oldukça Benziyordu, Fiyat Olarak Bu çok Daha Cazip Imiş. Benim Kolçak Aradiğim Zamanlarda Bu Olsa Hüş Düşünmeden Alirdim. şu Anki Kullandiğimda Gayet Güzel Ama Bunun Fiyati çok Iyiymiş.
bugün orjinal kolçağı ,park sensörümü ve boyalı aynalarımı taktırdım.kolçak herçekten süper oldu iyiki orjinal taktırmışım diyorum.
parasından bahset de pişman edelim :) şaka şaka hayırlı oolsun
175 ytl idi ama servis tanıdık olunca 150 ye taktırdım
Ya bu servisler çıldırmış geçen gün izmir enriko alibertiye uğradım fiyat listesi asmışlar bir tane, bu arakolçak fiyatını 240 ytl diyorlar bi kolçak 240 ytl yaw insaf,space marka bir kolçak bulmuştum 1001 otoda ama orta kısmı geniş araçlar içinmiş bizimkine olmuyormuş,onun aynısı işçilik ve malzeme aynı 50 ytl bu 240 ytl allah..... versin bu servislerin ne diyeyim....
ya arkadaşlar bu kolçaktan hiçbiryerde yok. nasıl bulucaz bundan? firma getirmiyor mu acaba artık bundan?
170 ytl ye orjinalin kopyası var arkadaşlar.EU üretimi çin değil.birebir oturuyor.cok kaliteli.
hayırlı olsun