Hani len bana verecektin tamponu, lehim tutturdum diye mi yapıyon böyle![]()
makul bir fiyat olursa bence satılır, tabi neden olmasın
![]()
Değerli forum arkadaşlarım.
elimde grande puntoya ait çıkma bir tampon var.bu tampon üzerinde bir takım çalışmalar yaparak abarth tamponuna çevirmeyi planlıyorum.tamponda bir köpeğe çarpmak suretiyle çok hafif bir hasar var sol sis farı etrafında...şimdi gelelim meselemize ben bu tamponu resimini ekleyeceğim gp abarth tamponuna benzeteceğim ve görüntü hemen hemen aynı olacak yanlız polyesterden değil plastik kaynağıyla yapacağım.bu tip bir tamponun satılabilme ihtimali varmı sizce.yada aranızda almak isteyen olabilirmi.?en azından bir sorayım dedim.yoksa öylece uğraşmayıp tamir ettikten sonra isteyen birine standart olarak mı vereyim ne dersiniz.satılabilme oranı nedir sizce...
yapmayı düşündüğüm tampon resimi aşağıdakinin aynısı olacak...tellerine kadar aynı olacak...
![]()
Hani len bana verecektin tamponu, lehim tutturdum diye mi yapıyon böyle![]()
makul bir fiyat olursa bence satılır, tabi neden olmasın
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
alırısss![]()
engin abi aslında tamponu yapacağım garanti ama bakalım alan olmazsa tabiki arabanda benim yaptığım bir ürünün reklam olması bana en büyük gururdur abi.ne demek her zaman abi...mesela far karartmalar çok güzel oldu.benimde reklamım oluyor abi.sağolasın...
büyük bi ihtimalle gider alıcıda ben olabilirim![]()
Dynamic+75 Beygir+KP+Rock Siyah veee en önemlisi O Bir GaLaTaSaRaYLı Hemde En Fanatiğinden
inşallah diyelim en kısa zamanda bitirip foruma eklerim resimlerini.bittiğinde gerçekten çok güzel bir eser çıkacak eminim.hayırlısı bittiği anda hemen eklerim foruma...sağolun arkadaşlar...
Abarth tamponu ile birebir aynı olması ve iyi işçilik yapılması koşuluyla neden satılmasın. Bence mutlaka alıcısı olur. Ama o muhteşem sis yuvalarına takılacak lamba sorunu nasıl çözülecek?
murat abi durduğun hata
aliye katılıyorum. hiç düşünme abi. kesinlikle işe yaricaktır....
fıyat ne kadar olacak????
ŜĘŔĎÅŖ
bilmiyorum ki fiyatı ne olur artık onunda ederini bir şekilde buluruz.sorun değil ugün itibariyle başladım yapıma ufak ufak vakit buldukça yaspıyorum.çok güzel olacağına eminim.
abı bencede gıder helekı tıpkısının aynısı olursa bu urun kosar abı arabalarımız bıle yetısemez tamponasen hıc zaman kaybetmeden basla bence.şimdiden kolay gelsın
soner adam vazgeçmiş heralde baksana konu 2 yıl öncenin
bahsedilen tampon ekteki gibi mi acaba![]()
orhan nerden buldun bunu
şahane bişey
E adam aylardır satmaya çalışıyor , ilanlarda kimse bakmıyordu şimdi ayuka çıkar![]()
devamıda var,
şimdilik eş dost sağolsun diyelim.
vayy orhan almışın abarthnı![]()
kısmet şenol![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri