Uzun zamandır ayna kapaklarımı gümüş gri kaplatmak istiyordum. Aksesuarcı boyamanın daha uzun ömürlü olacağını söyledi boyattım. Bence arabanın kaderi değişti, jantlarla renk uyumu sağlaması ayrı bir güzel durdu. Bir de led çamurluk sinyali taktırdım o da baya güzel durdu ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Akşam üstü bir kaç fotoğraf daha ekleyeceğim, şimdilik çektiklerimi yükledim.
Eklenti 36679
Eklenti 36680
Eklenti 36681
Eklenti 36682
Merhaba bu led çamurluk sinyalleri çok hoşuma gidiyor kaça aldınız acaba?
Renk seçeneğide mevcut, füme olarakta alabilirsiniz. Gerçekten araca ayrı bir hava kattı.
Link: https://ty.gl/ruur9w3gtc
Teşekkürler değerlendireceğim
herhangi bir direnç attınızmı? yoksa sinyalin kendisindemi direnç var? çünkü hata veriyor led takınca.
G.Punto 2007 1.3Mjet
Herhangi bir direnç falan takmadım, benim aracım sürekli hata veriyor park lambalarını kontrol ettirin şeklinde. O yüzden pek üstüne düşmedim.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri