Jantları ilk taktığında da söylemiştim yine söylüyorum çok güzeller![]()
Polo Lip 'iSorsaydın söylerdik nasıl bulabileceğini
Güzel olmuş. Maşallah. Jantlar da zaten tam araca gitmiş
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Güzel olmuş, kazasız belasız sürüşler.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Ankara da nerde bulursunuz bilemem ama çoğu aksesuarcılar da var. 100 tl den fazla vermeyin. Cupra lip olayına gelince. Lip olarak daha estetik ama Puntolara uyumlu değil. Isıtarak, eğip bükerek montajlıyorlar o da biçimsiz kalıyor. En uygunu Polo lip. Benim Punto Evom da da Polo lip vardı. Grandeye göre daha da iyi duruyor Punto Evo da![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Mesela polo lip diye nette 55 liraya var Polo 6 Ön Lip Ön Tampon Eki Plastik Parlak GittiGidiyor'da 164883882 bu nasıldır sizce uygun mu fiyatı yoksa kalitesiz olanlardan mıdır.
ben 39 TL. 'ye aldım sert abs plastik sürtme oluyor ama sert vurmayınca şimdilik sorun yok. Evo nun şekli daha hoş ona daha çok yakışıyor.
Arkadaslar sahibinden sitesinde lineama uygun buldum gormedim ama bi aratin 60 tl ucreti vardi belki puntoya uygunnda vardir
LG-D802 cihazımdan gönderildi
birde marşpiyel ek yapın tadından yinmez
Araban harika. Bayıldım. Bu stickerı internetten nereden bulabilirim. Bilgisi olan var mı?
Hocam mrb
plaka mkpaşa
orada mı yaşıyorsun ordan mı aldın aracı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri