o tamponu fifty tuning yapmıştı zaten değiştirdiler o tamponu şimdi çok daha güzel bi tampon var araçta görmeniz lazım. www.fiftytuningshop.net komple body-kit fiyatları ortalama 900ytl boya hariç..
Printable View
o tamponu fifty tuning yapmıştı zaten değiştirdiler o tamponu şimdi çok daha güzel bi tampon var araçta görmeniz lazım. www.fiftytuningshop.net komple body-kit fiyatları ortalama 900ytl boya hariç..
güzel ama çok kaba olmuş bizim farkımız olmalı dimi
canlı görmek lazım ama ben ne kadar zevkime uymasa da tampon eki olacağına komple tampon olsun çamurdan olsun diyorum. eklentiler niyeyse çok gözüme batıyor.
Bu ızgaranın altına min. 150 beygir motor olsaydı bence olmayacak bi ızgara değil ama bu şekilde deveye fil kulağı takmış gibi olmuş bence( bu deyim argoda farklı bilinir) :)
arkadaşlar o tamponla birlikte onun arka tamponu fifty tuningte isteyen bakabilir..çok makul bi fiyatta.. isteyen renginide değiştirebiliri..
bencede kötü görünüyor bu ızgara
Ben düşünmem şahsen.
bence eskısı daha guzel duruyor arabayı daha bı agır gosterıyor.wala sımdıden bırıktırmeye baslıyorum.:D acaba arka we yanlar ıcın ne kadar ısterler? :D:D:D
ya noolmus bu arabaya yaa :) yazık kardesım yapmayın bole seyler... usuldum walla. :)
gerek yok bu kadarına. çok abartı.
Aynısı ankarada var.Kırmızı renk, krom jantlı, çift çıkış egzos, simsiyah cam filmi vs. bence güzeldi ama modifiyede abartıdan yana bir insan değilim.:)
zaten o araba resimdeki:D