Çok güzel, Allah kaza bela vermesin
Adana'dan saygı ve sevgilerle
Siyah olan aracımı beyaz karbon kaplattım görsel olarak ufak değişiklikler istiyorum ben öncelikle abarth kapı alt şeriti düşündüm yinede görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim
Konu jreet tarafından (21/11/2014 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.
Evo Evo Evo
Çok güzel, Allah kaza bela vermesin
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Maşallah çok hoş duruyor. iyi günlerde kullanın
See you in the future, if there is one...
maşallah.ama far kaşı çok kötü gösteriyor.onun dışında mükemmel görünüyor aracınız.
Bence far kaşını çıkartıp, bi-xenon uygulaması yaptırabilirsiniz.şaşı şaşı duruyor mükemmel görünüyor)
Far kaşı konusunda Cem'e katılıyorum onun haricinde beyaz evo zaten güzel kazasız belasız
Çok hoş olmuş kazası belasız kullanın, arkadaşlara katılıyorum far kaşını iptal ettir normali daha hoş duruyor, bu arada kaplamanın maliyeti nedir?
Çok tatlı olmuş Allah kaza bela vermesin
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Kapi kolları ve spoiler üstü ayna kapakları kirmizisi olabilir.
Araçta genel bi renk cümbüşü var sadece siyah ve beyaz tonlar kullanılsa çok daha güzel fikrimce.Kazasız belasiz sürüşler.
Renk guzel olmus en onemlisi t jet sport marspiyel eksik abarth kirmizi yan serit kisa anten jantlarda plasti dip kirmizi yada siyah kaplama abarth logolar benzin kapagindaki folyosuz daha guzel olur bence son olarak one kare plaka hatta yan tarafinada takilabilir
Konu F500 tarafından (14/12/2014 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
bu far kaşı baya agresif yapmış aracı güzel olmuş güle güle kullanın![]()
arkadaşlar aracım satılıktır 542 722 15 16
Evo Evo Evo
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri