Ben de gögüsü kaplamayı çok düşündüm hatta yurt dışından kaplama kağıdı bile aldım evde duruyor.
Sonra bizim minubusculerde gordum kaplamaları hep yırtılmış, soyulmuş, kalkmış yerleri var.
Vazgeçtim yapmadım.
Printable View
Ben de gögüsü kaplamayı çok düşündüm hatta yurt dışından kaplama kağıdı bile aldım evde duruyor.
Sonra bizim minubusculerde gordum kaplamaları hep yırtılmış, soyulmuş, kalkmış yerleri var.
Vazgeçtim yapmadım.
Hocam gule gule kullan guzel olmuş yalniz piano black kaplamada parmak izi oluyormu bende teyp çerçevesini piano black kaplatmayi yada boyatmayi düşünüyorum. sis fari için dugmede hoş olmus zamaninda aklima gelseydi bende yapardim ben sis farini arka sis fari duğmesine taktirdim yaktiğimda arkada önde ayni anda yaniyor.
Yok pek olmuyo desem yalan olur oluyo ama elinizle bile silseniz geciyo yani abarti bi sekilde olmuyor klima radyo panelini boyaticaksaniz iyi bir usta secin derim birde boyattiginizda rakamlar simgelerin maskelenmesi cok zor yani simgesiz ve yazisiz bi panele sahip olabilirsiniz eger boyatirsaniz.Bende aynisini dusundum ama malum parklarla arka sisler yanmiyor sirf o yuzden ayri tusla hallettik olayi daha kullanisli oldugunu dusunuyorum
güzel olmş elinize sağlık. karbondan çok çok daha güzel olmuş. tek renk süper.
yakışmış
güzel olmuş baya hoşuma gitti İstanbul'da bunu nerde yaptıra biliriz birde altındaki boyaya zarar veriyor mi