Cevap: Sis farı taktırmak
Hayır ruhsata işlenmesini gerektirecek bir durum yok. Müsait olduğumda çekip koyabilirim hafta içi aracı pek kullanmıyorum, garajda duruyor.
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Aldığınız sis farları 57,50 tl olandan sanırım. Ben de almak istiyorum onlardan. Nasıl görüntüsü ? Hani yan sanayi olduğundan soruyorum.
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Yakindan cekilmis fotograf koyabilirmisiniz. Kalitesini anlamamiz acisindan. Birde sislerin ruhsata islenmesi gerekmiyor mu?
Arkadaşlar yan sanayi sis farlarının görüntüsü ekteki gibidir. Ampullerini orj. görünsün diye farla aynı renk sarı taktırdım. Foto biraz karanlık çıkmış kusura bakmayınız...
Gayet başarılı olmuş [emoji106]
Sent my iPhone using
İyi gorunuyor begendim bende
Alıntı:
sametunal Nickli Üyeden Alıntı
Hayır ruhsata işlenmesini gerektirecek bir durum yok. Müsait olduğumda çekip koyabilirim hafta içi aracı pek kullanmıyorum, garajda duruyor.
İyi günler aldığınız yan sanayi sisler orjinali gibi 3 bacaklı mi? Bende drl li çin mali aldım ama arkada tutturacak yerleri orjinale göre buna uygun değil. Başka şeyler yapmak gerek ama nasıl duracak hala düşünüyorum.
ASUS_Z002 cihazımdan gönderildi
Güzel günlerde kullanmaniz dileğiyle.Sisleriniz aracınıza orjinal bir görünüm vermiş. Sisler olmadan kör kör siste gidilir mi . Sis farı olmayan arkadaşlar aracınızı sisleyiniz yenileyiniz. Fark var:)
Aracınızın görüntüsü şık olmuş, güzel günlerde kullanın. Sonradan sis farı ile ilgili bir sorum olacak; akü ya da sigorta sistemiyle alakalı bir riski ya da fazladan bir yükü bulunmakta mıdır?
Alıntı:
sametunal Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar yan sanayi sis farlarının görüntüsü ekteki gibidir. Ampullerini orj. görünsün diye farla aynı renk sarı taktırdım. Foto biraz karanlık çıkmış kusura bakmayınız...
Samet hocam özelden yazdım bakabilir misin?
Alıntı:
Samet hocam özelden yazdım bakabilir misin?
Emre hocam sis farı ile ilgili aldığın bilgileri banada aktarırsan memnun olurum seninle aynı aşamadayız şuan 😀
Alıntı:
Han Nickli Üyeden Alıntı
Emre hocam sis farı ile ilgili aldığın bilgileri banada aktarırsan memnun olurum seninle aynı aşamadayız şuan 😀
Tamam merak etmeyin.
Arkadaşlar sis farının içine takılan ampül bumu acaba Eklenti 34381
Alıntı:
Han Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sis farının içine takılan ampül bumu acaba
Eklenti 34381
Fotograf gozukmuyor
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı:
Fotograf gozukmuyor
https://unluoto.com.tr/urunler/2847/...l-season-super
Alıntı:
Han Nickli Üyeden Alıntı
Evet bu. Benim far ampulleri philips diamond vision beyaz isik diye sislere de beyaz siparis ettim.
Güzel günler de kullanın inşallah
Emre bey philips diamond visiondan memnun musunuz?
Alıntı:
Efsanepunto Nickli Üyeden Alıntı
Emre bey philips diamond visiondan memnun musunuz?
Yagmurlu havalarda biraz performans dusuklugu olsa da genel anlam itibariyle memnunum.
Hazır konu sis ampülleri , aramızda tam sarı kullanan var mı? Görsellik ve aydınlatma açısından nasıldır.
https://m.n11.com/photon-h11-sari-fa...-P139206886
Ben bi ara osramın tam sarı ampullerinden alıcaktım,"all weather" die geçiyo sanırım ismi,kendim takamam diye vazgeçtim.
Sent my iPad using
Anadolu yakasinda sis farini taktirmak icin onerebileceginiz elektrikcilere ihtiyacim var forum sakinleri. Yardim lutfen.