o çıta değil bant, parça numarası(?)(italatı varsa) ile servis getirip monte edebilir ancak bi reklamcıda uygulatmak çok daha kolay ve ekonomik olur.
Printable View
o çıta değil bant, parça numarası(?)(italatı varsa) ile servis getirip monte edebilir ancak bi reklamcıda uygulatmak çok daha kolay ve ekonomik olur.
sayın arkadaşlar... ben bugün yakınımda ve hatırımı geçirebilecek bir reklamcı arkadaşla logolar, stickerler, yazılar, vs. vs. vs. abarth ve esseesse ile ilgili her türlü atraksiyon için görüştüm ve siparişimi verdim.. ve fiyat aralığı olarak çok ama çok bana uygun geldi.. bütün logo ve çıkartmalar için ki buna yan kapılardaki şimşekli abarth logoları da dahil olmak üzere isteyene arka camda isteyene kapı altlarında abarth şeritleri vs. ilgilenen arkadaşlar için söylüyorum ki ben bu hafta sonu bunların tamamını uygulayıp resimlerini çekicem eğer geçerli olursa yani beğenirsek döve döve indirim yaptırıp tm takımı alırız.. ama diyeceksiniz ki fiyat ??? inanın bende şu an bilmiyorum ama gerçek manada komik bir rakam olacak gibime geliyor en fazla 20/30 ytl arası tamamını yaptırabileceğiz.... gözünüz üzerimde olsun şimdilik...!
çok iyi bi fiyat
bunu bulabilirmiyiz acaba ??
hepsi cok hoş çok güzel ama :agri:ne kadara mal oluyo bunlar.
jant takmak istiyorum mesela arabam 1.3 mj 75 hp.
en bastaki mesajda bahsettıgınız tampon far stop vs vs. bunların hepsının fiyatlarını verıcek olan yokmu birmotla görüşsek fiyat verırlermı getırırlermı ?
peki far ve stopların ozellıklerı neler hocam mesela far xenonmu?
sezgin kardeş hani gözüm üstünde ama bir hareket yok :)
akrep jantı nerden alabiliriz ???
Motor abarth olmadiktan sonra neye yarar :(
Saygilarimla BBYILDIZ
çok yakında tüm orjinal abarth parçaları g.p. içinde punto evo ve punto içinde elimde olacak arkadaşlar bilgilerinize