Maşallah güzel olmuş lakin marşbiyelde keşke abarth olsaydı.
Masallah cok yakismis arac biras basık olaymıs guzel dururmus 3.5 mm yay isinizi gorur bence
Fotolar biraz daha uzaktan çekilse daha net anlaşılır.
nereden temin ettiniz parçaları maşallah çok yakışmış![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Guzel olmus ustad kazasiz belasiz bin insallah. Fiyat olarak neye mâl oldu?
karlık yakışmış güle güle kullanın![]()
Kazasız belasız binin inşallah çok güzel olmuş
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
masallah cok guzel olmus ankara da bende sadece marspıyel yaptırmak ıstıyorum onerebılecegız yer var mı?
benim puntonun aynisinin beyazıyay hariç....
10 cm soguk press uyguladın mı tamamdır hocam maşşallah iyi sürüşler![]()
Masallah diye baslayim
On karlik hic hosuma gitmiyor sag ve sol yanlari kabak gibi beni buraya yapistirdilar diye bagiriyor , ucu cok sivri sanki dover bicer gibi. Cok orantisiz bir malzeme. Yan marsbiyeller guzel ama on ve arka cok yapmacik ve cirkin. Sizin arraciniz icin demiyirum. Bu malzwmeden çok kullanan var ben sevemedim
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Aracınıza yakışmış özellikle ön karlık hoşuma gitti..
Teşekkürler. Ön karlık konusunda son derece kararsızım bazıları çok beyeniyo bazıları çok cins buluyo.yarın arka tampon eki taktırmaya gideceğim o zaman ustayı da alıp oturup bi konuşcam bakalım böyle cupra lip tarzı hoş bi karlık yapabilir mi diye.eğer daha güzelinide yaparız derse bide ondan taktırırız.Bursada taktığı bu model ilk araç benimkisi o yüzden biraz yapboz olcak gibi![]()
Kalıp alcak araç bulsa yapar gibi geliyor banaama bursada abarth badykitli punto nerden bulcaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri