Gayet güzel olmuş güle güle kullanın![]()
Ariza yakmayan cambus devreli.sigortali.isik siddeti ve acma kapama ayarli modülü ayrica monte edilip camurluk sinyalleriyle far parklarina turuncu dipsiz ampul takildi son olarakda kisa farlar icin photon diamond xenon efekt 55w h1 ampul hiç ariza vermeden takildi
Last edited by kadir07; 29/11/2014 at 09:38. Reason: başlıklarda ilk harf büyük olmalı
Gayet güzel olmuş güle güle kullanın![]()
Güzel olmuş abiŞu kısa farlara taktığın ampül nasıl bir şey ? Aydınlatması nasıl ? Beyaz renk mi ? Nerden temin edebiliyoruz ? Ne kadar çok soru sordum
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
zorla bravo aldıracaksın hepimize en sonunda![]()
See you in the future, if there is one...
Güzel olmuş abi güle güle kullan.
Eyvalla arkadaslar daha iyisi sizin olsun insallah far ampulleri elektrikcimde vardi ve markasini modelini yazdim cok bisey degismedi aslinda aydinlatmasi biraz daha iyi gibi geldi bana bide xenon gibi gosterio.ama sizinkiler mercekli olmadigi icin ne kadar verim alirsiniz bilemem dusunurseniz uzerinden cikan ampulun orj wattinda takin
Zenon takmak istemediğim için bu tarz bir ampül arayışı içindeyim. Zaten bu ampüller mercek olmasa da zenon gibi göz almaz herhalde.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Bookmarks