Hocam izler gitsin dedim ilk başta o yüzden daha hesaplı yaptırmaya çalıştım. Ama seneye falan berkay beyin orda yaptırıcam :) Tamponuda öyle bırakıyım dedim orjinal kalsın araç belki ilerde rötüş değil de lokal boyatabilirim tamponları
Printable View
Yaklasik 2 yil oldu henuz hicbir sorun cikmadi :)
Mobilden baglaniyor, Castrol buna cok icerliyor.
Hafta sonu yapılan motor temizliği
Buda bugün yapılan far temizliği uygulamamız. Farlar yeni gibi oldu çok şükür :)
Hocam bugün araca ısıtma bujisi falan değiştirdim ordaki usta yapalım dedi zaten farlardan teki çok kötüydü diğeri iyiydi birine zımpara vurdular ikisine de cila attılar 10 lira verdim. Ankarada babamın aracı için sormuştum 60la 100 arası verdiler hep fiyatları. İstanbulda da çok farklı olacağını sanmıyorum dediğiniz fiyat fazla gibi
Sonunda Kemal Oto'ya uğradım ve Mehmet abiyle Sato kardeşimiz amerikan parkları yaptılar. Parklara beyaz ampülü de koyduk vallaha beklediğimden güzel oldu :) Sizlerin de yorumunu bekliyorum arkadaşlar :)
amerikan parkta kesip biçme işlemi yapıldımı kardeşim..
sinyal kablosu kesildimi babındamı dedim :))
10 numara olmuş, kazasız belasız kullan
Cok guzel Olmus valla gule gule kullan.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Camurluk sinyallerin yanmiyor sanirim amerikan parklarda. Onlarda yansa nasil olurdu acaba ?
Ben de yaptirmayi dusunuyorum da o yuzden sordum :)
İki sorum daha olacak :)
1-Far temizligi yaptirdigini yeni gordum. Cok iyi olmus. Eski halini bilmiyorum cok mu kotuydu? Ne kadar temizlettin? Fikir olsun hani fiyati kaziklanmayalim :)
2-Bir de far ampullerin ne marka?
Sinyallerin ışık seviyesi ayarlı olanlardanmı taktırdınız
Hocam öncelikle far temizliğini söyleyeyim farlardan bir tanesi kötüydü diğeri iyiydi. Kötü olanı 10 liraya temizlettim ama çok ucuza yaptılar zaten temizlettiğim yerde bir kaç işlem daha yaptırmıştım o yüzden 10 liraya hallettiler. Ama serviste iki farı 50 liraya temizliyorlar diye biliyorum bir araştırın sorun derim.
2. olarak da fotoda aracın parklar açık sadece oda beyaz general park ampülü diye biliyorum.
Aynen 😊
hayırlı olsun ıyı günlerde kazasız cezasız inş. :)
Arkadaşlar aracın ön tampondaki çizikler kafama takılmaya başladı görsel açıdan biraz rahatsızlık veriyor. Önerebileceğiniz bi çözüm varmı? Tamponu boyatmak istemiyorum açıkcası bu yüzden başka bi şekilde halledebilir miyiz diye merak ediyorum.
Birde aracı alırken gri olması hoşuma gitti ama şuan sanki çok boş geliyor dıştan bana nedense gri renkli araç eksikmiş gibi geliyor. Neler yapabilirim sizce abartısız sade şekilde?
İlk planım ocak sonunda abart spoiler taktırmak. Belki biraz görüntüye etkisi olur diyorum. Onun dışında neler önerebilirsiniz?
Birde son olarak araca yay takmadım takmayı da şuan düşünmüyorum. Yaysız biçimde araca polo ön lip koyarsak çok gereksiz dururmu?