Gayet başarılı :) Yakın zamanda ön plakayı da kareye çevireceğim bende :) Öncelik amblemleri değiştirmek ama. Sipariş versem kendim değiştirebilirmiyim nasıl sökeceğim acaba
Printable View
Adaş :) ben 3 yıldır kare app plaka kullanıyorum hiç bir çevirmede sıkıntı olmadı muyaneye bile onla gittim bişe demediler :) ama tavana piano black kaplamak istiyorsan falan söyleyim muayeneden geçmiyor sökmek zorunda kaldım dün
tunningcide 20 liraya yaptırdım hocam mühür yok ama ne hikmettir hiç takılmadım :)
Hazar kardeşim sizin mahalle nerede çok merak ettim bayağı vukuatlı bir mahalle anlaşılan :)
Kemal Oto'dan sevgiler :)
Buda genel :)
profesyonel fotoğrafcı gibim olmuş :) güle güle kullan
Ve aracımı sonunda pasta cila boya korumaya verdim :) Üstündeki su lekeleri büyük dert olmuştu bana ve iyi bir pastayla çıkarmışlar güzelde bir cila boya korumayla araca renk geldi :) Tek sorun; bagaj kapağımda göze batmayan bir çizik vardı o biraz daha belirgin hale gelmiş pastadan sonra sanırım :D Yinede çok göze batmıyor.
Bunlarda fotoğraflar :)
keşke önce rötüşları yaptırsaydın yav.mesela ön tamponda var bi siyahlık.bagaja da ufak bi rötüş ile yok gibi kalırdı.işçilik güzele benziyor.birdahakine DBY Detailing'i öneririm.Sancak mahallesinde yeri ve çok güzel işçilikleri var.
benim fiat logoları eskimiş acaba abart alsam satarken ne düşünür diye merak ediyorum orjinal diye yazacan değişen yok diyecen ilk logodan kaybetcen :)