Güzel olmuş hocam. Kondüsyonunu koruması için Turtle Wax Leather Cleaner&Protector alıp uygulayabilirsin. Hem güzel deri kokusunu artırır,hem de uzun süre koruma temizlik sağlar. Ben koltuklarımda kullanıyorum tavsiye ederim gözenekleri daha belirgin hale getiriyor göze hoş geliyor. Süngerle sürüp 10 dk sonra kuruyunca temiz bir bezle silersiniz.
Bu arada vites körüğü içe göçük duruyor. Deri yeni olduğu için zamanla yumuşar ve dışarı da çıkar o zaman tam güzel durur.
teşekkür ederim önerileriniz için yapan usta koruyucu kullanmam konusunda sadece ayda 1 kez ellerinize sürdüğünüz arko kremle hafif yağlarsanız ömrünü uzatırsız daha sağlıklı olur demişti.
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar' (n.f.k)
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri