Gayet başarılı güle güle kullanın.
Printable View
Gayet başarılı güle güle kullanın.
Ben amator olarak detailing işleriyle ilgileniyorum. Gerekirse parasıyla gerekirse kendi aracıma olsun. Şöyle ki arko nem kremi deri için sadece parlaklık verir. Koruma ve temizlik sağlamaz. Deri bizim ellerimiz gibi değildir. O yüzden iyi markaların ürettiği güzel ürünlerle koruma altına alınabilir.
Ben arkoyu denemedim. Doğru. Fakat sen de turtle waxın bahsettiğim ürününü denememişsin anlaşılan. Arkoyu sür ve 1 saat sonra bin bakalım silmeden koltuklarını. Pantolonunda iz bırakır. Hadi onu da geçtim,kokusu vs. Araç için uygun bir koku değil.
Ek olarak ben bahsettiğim ürünle olabilecek en iyi parlaklığı temizliği ve korumayı 10 dakika içinde alabiliyoken arabama arko sürüp 1 saat kurumasını bekleyip sonra o beğenmediğim kokuyla o arabayı sürmem.
Denemeni tavsiye ederim. Daha çok ürün var tavsiye edebileceğim.
benim aracım deri değil zaten kendim denediğimi söylemedim aracım dynamic ve fiat ın kendi dandik direksiyon ve vites kaplaması var onada zaten birşey sürmeye değmez sadece dayım kendi mercedes inin koltuklarını arkolar ve gayette memnun bunu belirttim kaç kezde aracına bindim pantolonum falan iz olmadı neyse herkesin kendi bildiği en iyisidir konu uzamasın yaptıran arkadaş güle güle kullansın
Hayırlı olsun güzel olmuş.
Gayet hoş olmuş..aracınız zaten t-jet..yani spor bir araç olduğu için eminim daha çok yakışmıştır..
Yakışmış..Terliklerde aksesuarı tamamlamış :)..Nekadara patladı bu iş..
sağol teşekkürler :) ya hiç sorma terlikleri sonradan farkettim. cok abes olmuş neyse idare edin artık. toplam 200 tl oldu.
Haziranda garantiden vites topuzu değişimi için sipariş verildi topuzu herhalde marstan getirecekler hala gelmedi.Anlamadım gitti bu servis işini...
gögüs kombinasyonuyla beraber spor bi görünüm olmuş.. güle güle kullanın