Alıntı şekerlioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bora bey ben şöyle birşey yapmayı düşünüyorum.activlerde arka sis farı butonunu kullanarak ön sis farlarını yakabiliriz diye düşünüyorum.eğer kablolar yetersiz gelirse,bir röle üzerinden kumanda edilebilir.sonuçta sis farlarını,sisli havalarda kullanacağımıza göre,arka sis farlarınında yanmasında sakınca olmaz.
Hikmet abi dediğin şekilde de denedik olmuyo

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar buradan eleştiri yapan yorum yapan iltifat eden (sabah sabah keyfim yerine geldi) herkese teşekkür ediyorum ....

Uzun bir süreç olmasının sebebi işlerin biraz yoğun olması yoksa panjurun yapılma süresi 4 yada 5 günü buluyor hataları yok etmeyle beraber .. Ama şunuda üzülerek söylemek istiyorum panjur olayı borayla birlikte kapandı arkadaşlar zor bir iş çok uğraş vede incelik istiyor akı **** geçiyor onun için panjur yapımı iki kişi ile sonlandı....

bora arkadaşıma da teşekkürler güzel resimleri koymamış esas duruşu koymuş anladı o tekrar teşekkürler
Kardeş ne kadar resim varsa koydum işte walla tabi çirkin çıktıklarımı koymadım

Alıntı Linos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bora, o kare plaka mühürlü mü? Nasıl aldın?

Murat mühürlü değil büyük sanayide bi reklamcıya yaptırdım 15 ytl gibi bişey tuttu,orjinalini bagajda taşıyorum herkes bi sorun olmaz diye çok ısrar ettiler onlara güvendim..<Zaten benim de polisle falan bi işim olmaz..