Wallahi bencede hiç yakışmamış arkadaşlar her yeni çıkan değişik bişey bizim arabalara yakışıcak diye birşey yokki :(
Printable View
Wallahi bencede hiç yakışmamış arkadaşlar her yeni çıkan değişik bişey bizim arabalara yakışıcak diye birşey yokki :(
katılıyorum siyah far boyası atalım daha hoş bence
Peki stopları siyaha mı boyamak, yoksa kırmızıya mı boyamak daha iyi olur? Diye soracam ama zaten bizim stoplar neredeyse tamamen kırmızı :D Siyah nasıl olur acaba, yaptıran var mı?
Arkadaşlar konu stop boyamadan acılmişken dün boyatmaya niyetim vardi dedilerki trafıkte cezası varmış,polis ceza kese biliyormuş.Net bi bilgisi olan varmı?Boyalı diye ceza yiyen varmı? Bilgi verirseniz sevinirm.Teşekkurler.
beyler tophane bulusmasında aklınız nerdeydi :D bugra+sefanın stoplar siyah gayette guzel duruyo.fark etmediniz herhalde :D
arkadaşlar stop u yakından görenler varsa bana hak vereceklerdir beyaz siyah ve kırmızıya çok yakışıcağından eminim ve istanbulda oturup buluşmalara katılan olursa benim stopu arabasının üstüne takar deneriz isteyenlere
:D
abi canın saolsun tak arabana 2 hafta takıl gözün alışırsa gidip alırsın sevmezsen almazsın
Ehehe sağol Emre düşüncen için ama o kadar uzun boylu değil canım. Bi alıcı gözüyle baksam yeter :D
işte bu!! punto kardesliği :D bu arada bugrayla sefanınki film di sanırım sefa yapmıstı o daha ii bilir..
yok ikiside sefaların orda yapıldı boya ve 2sde çok tatlı duruo katta barış seninkinede yapalım yaf bence güzel olacaktır ;)
tabi gusel olur hatta bugun sefayla konusucaktım unuttum!! bikacgun içinde yaparız sorun değil kardesim..
tamam abi halledelim o işi ;)