şu arabanın arkası inanılmaz, aynı tampondan bulsam paraya acımaz veririmboyle bişi yapma ihtimali sıfır demi bulma ihtimali arkadaşlar??
şu arabanın arkası inanılmaz, aynı tampondan bulsam paraya acımaz veririmboyle bişi yapma ihtimali sıfır demi bulma ihtimali arkadaşlar??
Driven by the future
Bu aracın bence sadece tamponu değil heryeri yıkılıyosüper bişi..
istanbulda yapılır aslında ama çok para isterler![]()
Bu bravo nun extreme konsept aracı. Önden görünüşü de çok güzeldi. Bravo forumda var orada görebilirsiniz. Ama bundan bulamazsınız.
brazilyada sao paulo oto show için hazırlanmış bir makinedir kendileri... olsa da yesek fena olmaz ama, nerdeee...
Valla yaparım bulurum dien varsa kesenin agzını acarım ama önünü sevmedim fiat yazısı cok kötü ondan koymadım ön fotoyu ama arkası yan marsbiyel vs rüya gibi bu araba ya bu tampondan ve stoplardan ah bi bulsam![]()
Driven by the future
Sanal modifiye çalışması bu . bulma ihtimaliniz yok. yapılırsada ne kadar güzel olur bilmem
yukarda yazdık kaynağını ama, okumak zahmetine katlanmadığınız için sanal zannetmişsiniz.
buyrun sayfası: https://www.facebook.com/media/set/?...9045344&type=1
bir de gooooogle amca bunları buluveriyor, arzu ederseniz bakıverin.
![]()
Bu araba deil bu başka bişi)
Driven by the future
fiat yazısı olmak zorunda mıydı![]()
Aynen ama ledli far olsaymıs daha doğrusu led gündüz farı normal bravolarda olsaymış harika olurmuş
Driven by the future
Fiat bravo extreme concept arabasıdır.Seri üretim olmayacaktır.Bilginize arkadaşlar.
![]()
Konu meKansiz tarafından (06/07/2013 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
ara komple folyo ile bu renge kaplatsam yakışırmı acaba![]()
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri