Teşekkürler..Renk seçimine bende hasta oldum :)
Printable View
çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
super olmus sınıf atlamıs arac resmen
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş...
Son resimleri paylaşıyorum...
Yapılmamış olan kesimler sadece direksiyon ve manuel klima..birtek onlar kaldı...direksiyonu haftasonu gündüz gözüyle yapabilirim fakat manuel klima fazlasıyla canımı sıkıyor...çıkar yol arıyorum..fikir ve önerileri bekliyorum..
Manuel klimada can sıkacak birşey yok. Rakam ve sekillerin arkasını kazıyın. Ben enjektor iğnesi kullanmıştım. Daha sonra da baskı devre tekniğini kullanarak şekil ve rakamların arkasına gelecek sekilde led doseyin. Ben bu sekilde yaptım.
Sent Ali's iPhone using
kazımakla nasıl olacak ama?siyah yerlere kaçırırsak mahvoluruz.. .s ayrıca yırtılma ihtimali de var diye düşünüyorum ama bilmiyorum..baskı devre olayını nasıl yapıcam yolları neye göre yapıcam onu anlayamıyorum..Biraz zayıfım o konuda sanırım..ayrıca ledlerin arasına direnç de koymamız gerekicek nereye kaç ohm direnç koyucaz o konuda bilgim yok..Yardımcı olabilirseniz memnun olucam..
Bence de o iş biraz sakat gibi...Benim bu aracımdan önce Marea HLX'im vardı...Onda da bu yaptıklarınızı tek tek yapmıştık ve ilk sefer bu klimalar için bir iğne ve aseton ile ince ince silinirken kaçırmış ve o plastik plakayı marea da yenisini almıştık bunda da aynı şeyin olma ihtimali yüksek, ledler arasına da kesinlikle direnç lazım olacaktır haklısın...Yalnız soracağım bir şey var Grandelerimizde de bu iş sökmek takmak kolaymıdır özellikle teyp ve teyp üstü düğmelerini tarif edermisin sana zahmet...
Forumda şöyle bir çalışma var yararlı olabilir size: https://forum.grandepuntotr.com/kend...i-anlatim.html
2 ile Xperia Neo V cihazımdan gönderildi
Grande lerde eğer elin bu işlere yatkın ise ve ince işçiliğin varsa yaparsın...Teyp 4 delikten içeri metal çubuk sokup oynattığında çıkıyor.daha sonra arkasındaki soketleri çıkartıyosun ve teyp elinde eve çıkıyosun..sonra iki yanında ufak metal parçalar var onları çıkarıyosun..sonra teyp kafasını çekince teypten ayrılıyor..teyp kafasında ince allen uçlu vidalar var onları tek tek söküyosun sonra ledlere ulaşıyosun..avometre ile ölçerek tek tek değiştiriyosunuz ledleri..hepsi aynı yönde değil çünkü..digit ekran için metal tırnaklardan kurtarmak sonrasında da çok dikkatli davranmak gerekli yalnız..
Riskli ve sakat diyen arkadaşlara bende katılıyorum ama göstergeyi ya da aracın başka bir bölümünü sökmek riskli değil mi yani ? Ben bu riski göze alarak başladım bu işe ve bence mutlu son ile bitti. Benim yaptığım çalışmayı inceleyin isterseniz bir.
https://forum.grandepuntotr.com/kend...-calismam.html
Bugün direksiyon tuşlarını da beyaz yapmış bulunmaktayim...Çok mutluyum ve heyecanla akşam olmasını bekliyorum ki fotoğraf cekicem ve sizlerle paylasicam..airbag kapagini sokmeden arabaya elektrik çekip sadece tuşları yerinden az biraz dışarı alıp led değişikliğimi arabada yaptım...Fotoğrafları hava karardiginda sizlerle paylasicam
Direksiyon resimleri ve gece çekimi puntom ;) aldığımda ilk önce beyaz park lambası ve yine beyaz plaka lambası takmıştım :)
Gene döktürmüşsün kanka :) eline sağlık maşallahı var..
Çakmaklık kırmızı olabilir :)