En sağlamı kalkan kısmı falçatayla kesip orayı filmsiz kullanmanız. Diğer türlü ne yaparsanız yapın o film mutlaka kalkacaktır.
Arkadaşlar merhaba,
Eklediğim iki ekran görüntüsünden görebileceğiniz üzere sağ ön kapı camının tam köşesinden film sökülüyor. 1-2 haftadır camı açarken sanki araya yapışkanlı bant yapışmış da cam açılırken o yapışkandan kopuyormuş gibi ses çıkarıyordu. Dün farkettim ki resimlerdeki gibi bir görüntü var
Moralim çok bozuldu. Bantla yapıştırıp idare edebilir miyim bir süre bilmiyorum. Ne yapacağımı bilemedim. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?
En sağlamı kalkan kısmı falçatayla kesip orayı filmsiz kullanmanız. Diğer türlü ne yaparsanız yapın o film mutlaka kalkacaktır.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
sökülüp yenilenecek... başka oluru yok
idare edeyim derseniz üstten bir yerden t bıçağı ile kesecek, oraya kadar sökeceksiniz, kalanını kurtarırsınız bir süreliğine...
tekrar yaptırın hocam yaptırdıgınız yere, belki ısrar ederseniz ücretsiz yaparlar
bencede yaptırdığınız yere gidin eğer yakın zamanda yaptırdıysanız yaparlar...
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Ancak filmi ben yaptırmadım. Aracı aldığım kişi yaptırmış. Nerede ne zaman yaptırdı bilmiyorum ama araç zaten 2011 model. Yani çok olmamıştır yaptıralı.
Eğer başka bir çözümü yoksa arayıp nerede yaptırdığını öğrenip oraya gitmek gerekecek sanırım...
Filmler iki yıl garanti kapsamındadır. Aracı aldığınız kişiyle bir telefon görüşmesi yapma ihtimaliniz varsa görüşün yoksa yenisini taksınlar. Bende arka sağ camda oldu garanti kapsamında idi ücretsiz yapıldı. Bilgim olsun diye sordum 30 lira ücreti varmış.
Eğer İşini Bilen Bir Otomobil Kullanıcı İsen Sissiz Havada Sis Farlarını Yakıp Gezen Amelelerden Olmamalısın...
2 No Çevreleme Cam Filmi
Compenant x 2200 W Amfi
1200 Kutu Bass
Chrome Kapı Kulpu Kaplama
Saygılarımla
ClubberS_ENjoY ( Google İyi Bilir)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri