izmirde bir polyester ustası birebir yapıyordu ama istanbul dasın galiba
Selamlar,
Ön tarafa logosuz panjur aramaktan vazgeçtim. fiyatları çok uçuk. bunun yerine siyah tel gericem mertin söylediği gibi. Fakat bunun nasıl yapıldığını gösteren bir döküman falan varmıdır ?
yada hangi yolları izlemem gerekmekte yardımcı olabilecek varmıdır ?![]()
izmirde bir polyester ustası birebir yapıyordu ama istanbul dasın galiba
valla yanlış anlamayın bazısı yapamıyo aynı tavuk kümesine benziyo iğrenç duruyo ona dikkat edin![]()
orjinal panjurdaki logoyu keserek, yerine aynı panjur çıtalarından kaynatarak yaptırabilirsiniz. sanayide plastik kaynakçıları var, onlar kolaylıkla ve çok çok daha cüzi miktara yapabilirler. emin olun çok yakından ve çok dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmıyor...
ayrıca forumdan femoli bi ara yapıyo diye duymuştum ayrıca, isterseniz ondan da bilgi alabilirsiniz..
kaynatmak da mantıklı
TSİ Jetta.
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
Fakat orjinal olanı bozmak istemiyorum. Aracı satacağım zaman takarım orjinal gitsin araç.
normalde 100-150 tl arasına orjinal olanı hallettirebiliyormuşuz ama ben tel çekerek 40-50tl ye patlayacağı kanısındayım düşünüyorum.(belkide yanılıyorumdur)
evet asil istanbuldayım maalesef.
Dostum bende aynısını düşünüyorum senin gibi. Bunun içinde güzel bir örneğe ihtiyacım olacak. Bulursam ne mutlu bana![]()
Konu duu tarafından (06/01/2011 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
100 liraya benimkini satarımalt üst cuk diye oturuyor
![]()
Gayet güzel... Mertin hazırını almak en mantıklısı...
izmirde bu plastik kaynak işini yapan varmı arkadaşlar bende orjinali logosuz yaptırmak istiyorumda ?
İzmiride a sormak lazım.... şşşşşş![]()
haklısın abi bir an boş bulundum unuttum ımı![]()
hoop şimdi kaportacım aradı panjur yerine takılmış satmıyorum maalesef![]()
Bende orj panjura yapilmis var kendi yapimim 140 tl ye verebilirim ..
olmaz mert bir kere satarım dedin ben aldım seninkini anlamam abi yerine takılmış makılmış
sökerim valla haha
sökebilene helal olsun şaka maka cidden takılmış tampon boyanmış inanın takması çok zor takarken çok çiziliyor tampon sökülüyor çok uğraştırıyor yani ben geç kaldım![]()
Abicim hayırlı uğurlu olsun![]()
hdi hayırlısı bklım
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri