motor lambası yakmaz aydınlatma arıza ışığı yakar oda ledle normal lambanın direnci aynı olmadığı içindir.yakmaz denenlerde yakıyormuş duyduğum kadarıyla ama iyi bir elektronikci bir dirençle halledebilir.
Arkadaşlar geçen gün sis farlarımı elektrikçiye bağlatırken, plaka ışığınıda beyaz yapalım dedim. Beyaz ışık motor lambasını yakar dedi bende vazgeçtim böle bir durum olabilir mi ???Ek olarak internette bulduğum kısa bir bilgi;
Kaliteli ve tam beyaz 5.500K ledler , plakada karanlık nokta bırakmadan aydınlatma
sağlanır. Ledlerin verdiği ışık ne çok parlak, nede çok zayıftır. Bu da aracın imajına göre özel olarak
ayarlanır. Ledlerin üst kısımlarında, arıza kesici özel modül ve regülesi kullanılır, bu işlem ile
hem uzun yıllar patlamadan verimli yanması, hem de arıza ışığı uyarısı çıkmaması sağlanır.
motor lambası yakmaz aydınlatma arıza ışığı yakar oda ledle normal lambanın direnci aynı olmadığı içindir.yakmaz denenlerde yakıyormuş duyduğum kadarıyla ama iyi bir elektronikci bir dirençle halledebilir.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Kaç tane led lamba denedim hepside arıza ışığı yaktı.Yakmaz denende yaktı... Vearıza ışığı yandığı zaman lamba hiç çalışmıyor.. Çözüm : Plaka lambalarına paralel lamba bağlamak yanan lambayı bir yere saklamakama oda tehlikeli lamba sıcaklığıyla bir yerleri tutuşturabilir..Ön parklara led yapmış paralel normal lamba bağlamıştım .. Lambayıda içerde tehlikesiz bir yere gizlemiştim. Ancak o şekilde arıza lambası yakmamıştı
Bende çok lamba denedim. Yakmaz dediklerini de denedim. Ama olmadı.
Abiler philips in şu ürünlerini denediniz mi almayı düşünüyorum ama denendiyse boşa almayayım linkler;
Phılıps T10 6000K Park Ampulü Far Stop & Aydınlatma - Led Ampul Grubu Aracınız İçin Herşey
Philips T10 Blue Vision Led Ampul Far Stop & Aydınlatma - Led Ampul Grubu Aracınız İçin Herşey
Sislerinizi nasıl bağlattınız acaba ? Nasıl oluyor
Arkadaşlar bu plakaya beyaz led montajında lamba arzasının yanmaması için araya check direnç diye bir aparat varmış.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Güncel..
arkadaşlar mrb.led ampül koymak yerine beyaz park ampülü koysanız da aynı havayı ve görüntüyü veriyor.sonuçta amaç ışığı beyaz yapmak..ben öyle yaptım şahsen..hatta ön park lambalarını da beyaz park ampülü alıp taktım çok da güzel oldu..beyaz ampülün camı mavi ama beyaz ışık veriyor..tavsiye ederim
Arkadaşlar arıza ışığı yakmayan canbus led ambulleri var.
JPC tuning satıyor bilginize.
https://m.sahibinden.com/classifiedD...95345&rnd=2337
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri