yaylar tam oturmamış sanırım tak diye sesi onlar yapar arkalardanda geliyormu yoksa önlermi yapıyor
Printable View
yaylar tam oturmamış sanırım tak diye sesi onlar yapar arkalardanda geliyormu yoksa önlermi yapıyor
sadece önler yapıyor.. arkadan ses yok. yanlış hatırlamıyorsam eibach yayları taktırdıgımda ses hiç gelmıyordu.. ayrıca bu kw yayı taktıgında 2 adet takoz çıkarttı. al bunları sakla ileride orj cevırdıgınde yine takarsın dedı .. bununla alakası olabılırmı acaba ? kendisine sordugumda onunla alakası olmaz diyo..:hammer00:
çözemedim kesin birşey söyleyemicem o takozların fotosunu atabilirmisiniz?
dostum takozun fotosu linkte buldum bi bakarmısın.. aynısı tip olarak
kafayı yiyeceğim az kaldı
PALİO SİENA ÖN AMORTİSÖR DARBE TAKOZU - BaŞlar Oto Parça Arayanların Forumu
ya bunları neden sökmüş ki bunlar amortisörün dibe vurmasını engelleyen takozlar o yüzden ses yapıyor olabilir.
inş dediğin gibidir ses bu yüzdendir.. şu linkteki fotoda takozun nereye koyuldugu görunuyor. eğer bu şekildeyse mantıken araç dahada yükselir. ama takozu cıkardıgında alçalır aradaki mesafe kalkacagı için. peki öyleyse takozu taktıgmızda tekrarmı yükselecek =? ulan nerden bulaştım bu yere ben.. para verıyoruz parayla rezıl oluyoruz...
https://www.google.com.tr/search?q=a...%3B1600%3B1200
birşey buldum sanırım dediğin gibi !
C4 Amortisör Takozu
o resimde anlaşılıyor zaten bence yayları sökün hr takın bu ne böye yay varmı yokmu belli bile olmuyor bu arada KW yayları kaça aldınız?
Kw dandik değildir beyler coilleri vs super, o takozlar dibi vurmasın diye 30/30 da 3 lük demek 550 tlde resmen çok pahalı.. Gidin ona ne yaptın orjinale çevir paramı geri ver vs diyin bence..
Dogru yolu bulmussun sonunda gule gule kullan, guncel halinden foto varmi?