Biraz önce bir iş için Zeytinburnu'na gittim. Sis farlarından sonra aklımda hep olan şu rüzgarlıklardan en sonunda taktırdım. Takım fiyatı 50 TL...
Bende yeni aldım.. Gelmesini bekliyorum.. Hepsiburada.com da şuan kargo ücretsiz ve 40 tl
TARZ Fiat Grande punto-Evo Mugen Cam Rüzgarlığı Ön/Arka Set - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Tabi moralinizi bozmak gibi olmasınindirim olduğu için söyledim
![]()
Taksici işi gibi geliyor bana tabi zevkler ve renkler tartışılmaz güle güle kullanın![]()
bende düşünüyorum hatta bugün zeytinburnundaydım saat 11:00 de raaslasam belki gaza gelip taktırırdım kimi arabada çok güzel duruyor kimisinde de taksici işi gibi güle güle kullan...
bu arada kolçak taktıran yokmu ben kolçak istiyorum ...
Şimdi sırada cam filmi var ya da bod perde kararsızım![]()
Ben çok önceden hepsiburada.com dan almıştım memnunum... kullanışlı baya... linkiini verdiğim ürünün aynısı.. fiyatıda düşmüş baya uygun.. bu arada hepsiburada da filan çalışmıyorum yanlış anlaşılmasınçok reklamını yaptım
https://www.hepsiburada.com/liste/sp...fview%3dsearch
Bence en arka cam bod perde yanlar cam filmi öneririm.Bu arada rüzgarlıklara aracı yıkarken fırca vurmayın kırılıyor ben geçen kırdım ve hepsini sinirlenip söktüm.Hayırlı olsun.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Normalde 3 cama kadar ser deniyor ama 4 cam yapılınca sorun olurmu bilmem olursada kampanya varmış dersiniz 3 cam yaptırana 4.Üncü bedava diyeŞaka bir yana dediğim gibi en arkaya yaptırmayın derim.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Bence oto döşemecilerde yaptırın koltuğa monte ettirin 1senedir kullanıyorum ve maş.hiç sıkıntı yaşamadım.
Sent my iPhone using .
H. KURU
İzmir'de olsaydınız montajına yardımcı olurdum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri