Güzel olmuş fakat sormak istediğim bir şey var? Airbag patlakmı? Bazı ülkelerdeki puntoların yolcu airbagları kapaklı oluyorda sizinkidemi kapaklı yoksa?
devamı
Güzel olmuş fakat sormak istediğim bir şey var? Airbag patlakmı? Bazı ülkelerdeki puntoların yolcu airbagları kapaklı oluyorda sizinkidemi kapaklı yoksa?
Güzel bir soru.Bende merak ettim şimdi
Palio 1.6 hl
Opel corsa 1.4 swing
Hyundai accent 1.5 Gls
Ford fiesta 3K
Audi A3 ambiante 1.6
Honda civic vtec
Wolswogen polo TDI
Grande Punto 1.3 multijet 75 bg dynamic.......
Ben yurtdışındaki araçlarda airbagları Linealar gibi kapaklı olan Puntolar görmüştüm ama şimdi bulamadım hangi sitede gördüğümü
Benin aracın yolcu hava yastığı tarafınında çizgileri belirleşme yapmış nasıl bi çözüm bulabilirim ki aceba![]()
Yapcak bişi yok mustafa.. Benimkide bazı yerler çatlama yapmış. Dikkatli bakınca belli oluyor. Büyümesin diye güneşten koruyacaz artık. Sen yinede airbag tamiri yapan yerlere sor belki bir çaresi vardır. Forumda daha öncede çok tartışıldı airbag çizgileri.. Yoksa komple kokpit değiecek ve oda 1500 lira civarı
patlak yada kapaklı değil neden sordunuz
Patlamış ve yerine geri yapıştırmışlar. Airbagi patlamış bi Corsamız vardı kapağın kenarları aynen böyleydi
O airbag doldurma yada 2.7 ohm tas direnc var yerinde yani o araba daha önce airbag acmis...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri