pakten sanayi sitesi var beşyolda mr garage mesut abi tam gün orada akşamlarıda kardeşi geliyor ramazan bu işi ondan daha iyi yapanına rastlamadım oraya gittiğinde benim selamımı söylemen yeterli kardeşim
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında far karartma yapan tanıdık veya yapanlarınız var mı folyo bir yere kadar karartma lazım artık![]()
pakten sanayi sitesi var beşyolda mr garage mesut abi tam gün orada akşamlarıda kardeşi geliyor ramazan bu işi ondan daha iyi yapanına rastlamadım oraya gittiğinde benim selamımı söylemen yeterli kardeşim
https://forum.grandepuntotr.com/sati...k-satilik.html hatta bildiğim kadarıyla bu aracın farlarınıda ramazan yaptı bir incele istersen.
biraz araştırın kendiniz yaparsınız bence ama uğraşmim diyorsanız o ayrı tabi zahmetli biraz.
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
bildiğim kadarıyla 120tl idi en son ama yinede arar sorarım.istersen kendin gidip bi fikirde danışabilirsin bence işlerinde bir numaralar.
rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri