datayı herhangi bir tabela imalatı yapan yerere götürüp sticker şekline getirtebilirsin, çok pahalı olacağınıda sanmıyorum.
arkadaşlar forumda bir arkadaşda gördüm ama bir süre aradım ama bulamadım bu stikerı bulabileceğim yer var mı?
DOKUNMAYIN YAVRU CEYLANIMA...
datayı herhangi bir tabela imalatı yapan yerere götürüp sticker şekline getirtebilirsin, çok pahalı olacağınıda sanmıyorum.
ISmileUDie
çözünürlüğü çok düşük dedilerşimdi biraz daha çözünürlüğü yüksek bir fotoğraf arıyorum ama bilen veya elinde bulunan bir arkadaş varsa en azından bu kadar uğraşmam...
aynısını bulamadım ama zaten yapa ortadaki fiat amblemini olmadan 2 parça halinde yapacaksın yamulmuyorsam, şunlardan birini kullanabilirsin; mini cooper love - Google'da Ara
Bu aracın sahibi üye arkadaşımıza ulaşman daha zahmetsiz olur. Bir mesaj yazıver.
BLUE FROG
Ebayda aynısı var kardeşim
Tesekkur ederim arkadaslar hepinize cok sag olun...Birde internet uzantısını verirseniz bana süper olucak... Aradım ama bulamadım
![]()
Konu sinbar tarafından (05/01/2013 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.
angel wings sticker | eBay
pahalıymış ama 3d olanlar var iyi durur onlar.
benim arabada bu var, biraz zıt olabilir ama daha iyi
https://imageshack.us/a/img9/3702/dsc0827od.jpg
Nevarulan nickli Erhan arkadaşımız konuyu görünce extra yardımcı olacaktır sana sattığı puntosunda bu stickerden vardı
hehe geldimo stickeri kendim yaptım
. güzel kanatlı bi imzası vardı forum üyesi arkadaşların birinde sade sol taraf, onu çalışıp çift taraflı yapıp logoya uygulamıştım.
isteyen varsa vektör çalışması duruyo, vektörle bi tabelacıya gidip makinede kestirsinler, transfer kağıdıyla yapıştırıyolar zaten. daha evvelde istemişlerdi vermemiştim. artık yardımcı olurum![]()
Konu sadece_erhan tarafından (07/01/2013 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.
mumkunse bende isterim vektorel halini
Bravo HGTurbo
Kaan
Cdr dosyası ekde, indirip tabelacıda çıkartın, valla tek tek mail gönderemedim yoğun talep var çünkü
edit: ekleyemedim mail gönderiyom mail adreslerinizi gönderin özel mesajla
Mail adresini verenlere gonderdim vektoru
Arka camin sol ust kosesindeki stickerinde var vektoru
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri