Hayırlı uğurlu olsun. Arabanın havası değişmiş. Çok beğendim. İyi günlerde kullanın.
Printable View
Hayırlı uğurlu olsun. Arabanın havası değişmiş. Çok beğendim. İyi günlerde kullanın.
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun,gerçekten güzel jantlar..İlk foto çekimide fena olmuş,Brawo gibi çıkmış..Tebrikler..
Bu jantı arastırdıgımda bu forumu buldum bu janttan alacagım bende. Beyoglundaki arıcıogluyla anlastım Kumho 225 45 17 lastik ve bu SE25 Jantı toplam 1600 tl'ye takacaklar.
Sorum su jant nasıl hafifmi ? memnunmusunuz görüntüsü gerçekte nasıldır ? bide daha detaylı ve daha kaliteli fotograf istesem ? Hatta istanbul avrupa yakası kagıthane eyüp sisli civarında ikamet ediyorsanız gelip canlı görme sansım varmıdır ?
müthiş uyum sağlamış araçla çok güzel duruyor. hayırlı olsun
hayırlı olsun güzel olmuş :)
maşalah çok güzel... kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Bu araca bu jant hiç güzel olmamış. Hiç beğenmedim. Ama eğer istersen benim 15" jantları verebilirim. Bu iğrenç jantlarıda ben alırım. Kötü jantlardan da kurtulmuş olursun. Bu iyiliği yaparım yani :)
Jant konusunda kolay beğenen birisi değilim.Bu yüzden de şu ana kadar jant projesini hiç gündeme dahi almamıştım.Tebrik ederim çok güzel bir seçim olmuş.Şu andan itibaren jant düşünecek olsam kesin bu model olur.
ben orjinalciyim, ama bayıldım çok yakışmış!
çok düşündüm ama bi türlü cesaret edememiştim çok yakışmış hayırlı olsun :D