foruma uye olmadan once googleden baktıgım resmlerden yola cıkarak reklamcıya verdıgım resmlerle calısma yaptrdım uye oldugumda forum stıckerınıde grdum ve onuda aradan cıkarıyım dıye onuda yaptrdım![]()
o forum stickeri sende varken, sen köprüde ol ben beşiktaş-üsküdar motorunda, görmemem imkansız olur![]()
Tuncay kardeş harbi ABARTH'mış![]()
"Bugün GPTR üyesi gördünüz mü?" konusunda ismin çok geçecekGüzel araç, ve aramıza hoşgeldin
![]()
çok iyi olmuş ya araç maşallahyanlız arka cam gerçekten süper
)
Kardeş arka cam için ceza yemen bile mümkün söküp ufak bişi bulmanda fayda olucaktır.
Kazasız belasız .
Arka stopları da sonar led taktınmı tamamdır.
sticker iyi olmuş gerçekten görülmeme şansı yok, güle güle iyi günlerde kullanın aracınızıda kazasız belasız
![]()
Kazasız belasız arabanın da arkada ufak stickerin da maşallahı var
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
sorun degıl ya stıcker reklamcıda bnm gb rizeli olunca bole oluyo
arbada coılover var ve en yuksek halı bu fatihe işe geliyorum ve bizim orası berbat arkamda kuyruk olusuyo bnde kaldrdım davlumbazlar yok braz o sırıtıyo okadar
Hoşgeldin yarı toprağaamhau arkadaki park sensörlerini boyat gırmızıya
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
şahsi fikrim aracın eski hali daha iyi.. Abarth yan stickerler kapıda bitmiş. Oysa ön çamurluğa kadar devam etmesi gerekirdi. o arka sticker nedir öyle yahuforumun sana para vermesi gerekir reklamın kralını yapıyosun
![]()
aynen park sensorlerını boyatıcam ztn yonlerı şaşmış otuyo olur olmaz yonlerini ayrlamam lazım ama suan arabada ıcıme sınmeyen hıcbısey yok bole gayet guzel bana goresıkıntı yok bıseyler yapmadan tecrube kazanılmaz buyuk apilerim bnm
![]()
Gecen akşam Güngörende inönü caddesinde sellektör çaktım arkandan ama acelen vardı herhalde![]()
Bence süper olmuş bir rizeli kendini bu kadar belli edip ben burdayım der size heryer rizesüper durmuş bence hiç elleme derim. Moderatör arkadaşlarla görüşeyimde reklam ücreti ayarlasınlar sana makara bir yana harbi güzel olmuş uşagum.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
BMW 1 Serisi 1.16i Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 30683523
Edit: Yanlış konuya cevap attım, Mehmet abinin tuvalet kağıtlı konusuna atacaktım özür diliyorum![]()
Konu BaranSelo tarafından (20/12/2012 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.
Bende sipariş ettim abarth stickerı uygulamasını yapicam yakında inşallah .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri