Sanırım bende aynı gorusteyim.
Printable View
Emeğinize sağlık.
Sent my iPad 2 using
bu çalışmadan bende kendi aracıma yaptırdım ama forumda paylaşmamıştım ama bence bu silüetler puntolarda güzel oluyor. kendi aracımında ki istanbul silüeti
her zaman yapılan emege harcanan zamana saygı
MErhaba bu stickerleri nereden bulabiliriz acaba.
beyaz puntoyada güzel olmuş bu arada. muayeneden sonra bende yaptırmayı düşünüyorum
O verdiğiniz sticker linkindeki iç mekan içindir. Kendi görüşüm olarak o stickerı reklamcılarda bastırtmanız daha iyi olacaktır. Arabada kullanacağınızı söylerseniz ona göre keserler.
çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. beyaz da çok daha güzel duruyor ama :)
çok hoş olmuş güle güle kullanın... saygılar...
Fiesta daki çok güzel duruyordu beyaz puntoda aynı şekilde çok güzel durmuş gride güzel ama ilk önce fiestata görmüştüm cidden çok güzeldi.
Keşke benim aracın rengide beyaz olsaydı :(
Benim farklı bir düşüncem var.Belki burada yapan arkadaşlar da vardır. Araba icin degil evin girisinde hemen karsıda bir duvarım var bu stickeri suntalam tarzı 8 mm bir zeminin ustune yapıstırıp bu sekilde kesmeyi dusunuyorum. Kestgim parcayı (yaklasık yerden 70 cm yuksekliikte olacak) duvarın dibinden boydan boya koyacagım arkadaki boşluklarada led cekip aydınlatmayı dusunuyorum. Eger dusundugum gibi olursa guzel bir dekarasyon yapacak gibiyim. Araba olmayınca eve sardık:))
Eline sağlık güzel olmus
ruhsat için merak eden arkadaşlar vardı ruhsata işlettim ücreti 170 lira çift yaprak değişti 20 lira ek-1 vs 200 lira ya felan geldi işletmek ama çok rahatım polis çevirdi bunlar işlimi diye çip çip yüzüme bakıyodu cıkardım ruhsatı gösterdim ceza felan yazamadı filmleride söktüm cevirmelerden hiç korkum yok artık
290 lira(stiker ile beraber)Çok güzel olmuş ama biraz masraflı olmuş..Gerçi 200 lirası devlete(haybeye)gitmiş..Yahu şu araçların içine dışına neden karışırlar anlamadım..Sonuçta rengi,plakası,modeli değişmemiş..Herşeyden para koparıyorlar..
eski peugeot 207'm de komple mat siyah kaplama vardı, ruhsata renk: siyah - gri - füme olarak işetilmesine rağmen yinede ceza kesmiş üstünede trafikten men etmişlerdi. aracın satışını yaparken trafikten men olduğu için işlem yapamadım. adam antepten gelmişti vekaletle adamın üzerine vekalet verdim aracın satışını yapabilmesi için, paramı aldım verdim arabayı. nasıl kaldırdı bilmiyorum. içim el vermezdi o kaplamaları söktürmeye :)
İzmir Slüetini nereden bulabilirim acaba ?