ok see u
Printable View
ok see u
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullan.
Eğer o şerit geçmezse Halil mutlaka tekrar yapar.Çiğ adam değildir.Ben bütün araçlarıma filmi ona yaptırıyorum.
Ön kapılar sökülerek ön kapı camları çıkarılıp o şekilde film uyulanıyor.Böylelikle daha iyi içilik yapılıyor.
En ön cam ise biraz zahmetli olmakla beraber hem görsel olarak güzel oluyor hem karşıdan gelen ışığı azaltıyor ama buna karşılık görüşte azalma olmuyor.Bende en kısa zamanda yaptırcam
slmlar hayırlı olsun!bana werdiğin fiyat çok çok uçuk geldi bende afyonda yaptırdım toplam 65 ytlye maloldu herşey dahil taş gibide ne bir çizk war nede açılma hawa kabarcığı flan hiçbirisi yok bence bu fiyatı hakedecek bi yanı yok daha ucuza bulabilrdin be abi:S
haklısın kardesım bızımde burda sanayıde 50 ytlye cekıolar.sana cektıklerı fılm cın malı ve kutusu(rolonu)5ytl..gerisini sen dusun....ve 6 ay sonra sıyah gunesten mor reng almaya baslıcak ve zamala hava kabarcıgı olusmaya kenarlardan baslıcaktır...senınkını kotulemek ıstemıorumda bunlar gercekler ve american film diye bır sey var turkıyenın cogu yerınde fıyat aralıgı bu fıatlarda...saygılar..
falla banada cok açık geldı ama tabi kendi zevkin tabi güle güle kullan
güle güle kullan güzel olmuş ama bi film için biraz pahalı bence yav :ermm:
güle güle kullan güzel olmuş.
Bugün 3 camı (arka kapılar ve arka cam) 50 YTL ye yaptırdım. Çok şık durdu şimdilik. Adam amerikan filmi dedi.2 sene rahat gider dedi. Pek inanmadım ama olsun nasıl olsa pek para değil. yarım depo benzin bile değil. :)
Birisi de 7 yıl garantili bir film yapıyordu. 3 cam 100 YTLye . Bu çabuk deforme olursa onu deniyecez bakalım.
Gercekten Cok Uygun Gibi Gelio Hayirli Olsun Ne Diyim:=)
güle güle kullan
pahalı diyosunuz ama filmin kalitelisi pahalıdır zibeart 5 tabakalı filmi 369 $
Kullanılan filmler çizilmeye karşı dünyanın en dayanıklı, en kaliteli filmleridir.
Filmler:
1) Yapışma tabakası,
2) Poliester tabaka,
3) Alüminyum veya Titanyumdan yapılma metalize tabaka,
4) İkinci poliester tabaka
5) Çizilmeye dayanıklı tabaka olmak üzere 5 tabakadan oluşur.
Filmlerin isteğe göre uygulanan açık, orta ve koyu tonları vardır.
Natürel "Gerçek Gri" renkteki filmler, her renk otomobil ve cam rengi ile mükemmel uyum sağlar.
Güneşten gelen ısıyı, en açık ton %45, orta koyulukta olan %55, en koyu ton ise %65 oranında keser.
Tüm filmler güneşin zararlı (kanserojen) U.V. ışınlarını %99 oranında bloke eder.
https://www.webpaketi.com/webpack/us...atmanlarik.jpg
xtramertrx tesekkurler iyi cevap verdin...
ya aslında amerikan cin fark etmez önemli olan yapan kişinin işçiliği prüzsüz vede düzgün birşekilde yaparsa zaten gideceği 4 yada 5 sene o zaman kadarda allah kerim bülent hocanında kötü bir ustaya götürdüğünü zannetmem işi bilen adamlarla çalışmayı sever....
Cok Güzel Olmuss Kardess Valla Benikininde Rengii Kirmisi Dusunuordum Bende En Kisa Zaman Da Bende Cam Filmi Cektircem Harbii Yakismis
Hayırlı olsun.Açıkcası Solar Gard markasını ilk defa duydum.Belkide benim cahilliğim.Bu arada benim arabada da cam filmi var ve orta koyulukta.Bu arabadaki filmin rengi de çok iyi bence.Ben Ziebart ta yaptırdım filmleri.Çizilmeye karşı ömür boyu garanti veriyor bence en büyük avantajı bu.Ayrıca kapıları sökmeden film uygulamasını yapmaları da diğer bi avantaj.3 gün boyunca camları açmamamı söylediler ve 3 günün sonunda kontrole gittim.Herşey tamam dediler.Artık süper cam filmlerim var benimde.Daha sonra arabanın fotoğraflarını siteye koyunca beğeninize sunacağım zaten...
İyi forumlar...
okhaluk fotoları belkıoruz.
güzel olmus asırı olmamıs ii böle
hayırlı olsun güzel olmuş,önemli olan senin içine sinmesi
:=)))