Off tadından yenmez...
Printable View
Off tadından yenmez...
Ledler standart mantar ledlerden.kullandigim direnc 100 ohm ve röle kullanmaya gerek yok.elektrigi arka stoplardaki park isigindan parelel cektim.maalesef resim cekmek aklima gelmedi, ama tarif edeyim; reflektorleri sokup reflektorun arkasina matkap ile ledlerin çapina gore 4 adet delik aciyoruz.bu deliklere ledlerimizi diziyoruz.ilk ledin arti kutbuna 100 ohm direncimizi lehimliyoruz.direncin bosta kalan ucuna kablomuzu lehimliyoruz.lehimledigimiz bu kablo arti kablomuz.ledin bosta kalan ucuna ise ikinci ledin arti ucunu bosta kalan uca diger ledin arti ucunu yine bosta kalan uca son ledimizin arti ucunu lehimliyoruz.bosta kalan son ledin ucuna yine bir kablo lehimliyoruz.bu kablo ise eksi kablomuzdur.en son reflektorun icine su girmemesi icin sicak slikon ile ledlerin ve direncin uzerini kapliyoruz.bu islemleri ikinci reflektorumuz icinde tekrarliyoruz.
hepsi bu kadar :D
Sent my GT-I9100 using
selamün aleyküm Cengiz Abi Birşey Sorucam Acaba Bunun Masrafı Ne kadar tuttu ?
Yaptırmaya Kalksan işçilik tutar o zaman =) Ama Gerçekten Eline Sağlık Çok güzel :)
Bursa'ya getirtecen beni abi en son. Kapı aydınlatmaları işte ledler falan adamın kafasına iş sokuyorsun.
O arka reflektörleri nasıl söktünüz tamponumu sökmek gerek
ilk kez led uygulaması begendim yanlız plakalık orjinal haliyle kalsa daha güzel olurdu,çünki yaptığınız iş çok orjinal durmuş,elinize sağlık.
Abi Plakalığın Lambasını değiştirmesi çok zor olurmu ? Bende Şuanda Sarı Takılı ama pek sevmiyorum Sarı rengi Mavi Vea Seninki Gibi YApmak istiyorum Çok zor olurumu ?
Tesekkur ederim, plakaligi kirmizi yapmamin sebebi gorsel butunlugu saglamakti.resimlerde renk farkli gorunuyor.canli olarak gorseniz inanin cok begenirsiniz.arabamin arkasi komple kirmizi renk on kismi komple beyaz renk dis kapi kollari ve alt aydinlatmalar komple beyaz renk.yani kirmizi ve beyaz rengi kullanarak gorsel bi uyum sagladim.
Sent my GT-I9100 using
güle güle kullan. çalışman çok şık olmuş.
bende ledlerle bi çok şey yaptım. baya güzel bi uygulama olmuş. ellerinize sağlık
güzel olmuş
benim arkadaş led takma arıza lambası yanar dedi led takamadım ( plakalığa )
eline sağlık güzel olmuş