begendiginize sevindim, asil ben tesekkur ederim.saygilar...
Sent my GT-I9100 using
Printable View
Ne yetenekler var..:))) Helal olsun ne diyelim....Ben sökmeye kalksam bir daha takamam herhalde..
Abi istanbul taraflarına gelicek misin? :d
Tesekkurler, bence kendinizi kücümsemeyin yaparim dedikten sonra yapabileceginize eminim.sadece eliniz yatkin olmadigi icin uzunca zamaninizi alir :thumbup:
Maalesef dostum, ama gelirsem bigün söz sana haber vericem ;)
Sent my GT-I9100 using
Konsolun, kapı kolunun vs vs nin nasıl sökülüp takıldığına dair yutubede videolar varmıdır? Varsa ben neden bulamıyorum? Yoksa olsa ne güzel olur di mi :)
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
emeğinize sağlık çok güzel olmuş...
Böyle bir video yoktur youtube ta bosuna aramayin.konsolu sokmek cok kolay once teybi sokun ardindan klimanin ve ust dugme grubunun vidalarini goruyor olacaksiniz.orta konsolun altinda bi kapak var o kapagi sokun oradada klimanin 2 adet vidasi var.cam, ayna ve yol bilgisayari dugmelerinde vida yok hepsi metal bir parca ile klipsli durumda.ince uclu duz tornavida ile bi kosesinden zorlamadan cikarabilirsiniz.kapi kollarini sokmek icinse dosemeleri sokmelisiniz.1 vida ic kapi kolunda 2 vida kapi tutamaginin altinda 4 vidada dosemenin bittigi alt kisimdadir.bunlari sokunce dosemeyi cekip yukari dogru itin.ardindan lokma ile dis kapi kolunu sokebilirsiniz.kadranlari sokmek icin direksiyondaki deri muhafazayi cekerek cikarin ardindan vidalarini goreceksiniz.
Sent my GT-I9100 using
stiLoda uygulamıştım bende... maliyet sadece led paraları o da 20-30 TL:yi geçmez ama gerisi de işçilik istiyor.. ameliyat gibi yani eller titrememeli :D
şahane olmuş super güle güle kullan
şu işlemi izmirde benim arabama yapacak birisi yokmu yaa...
çok hoş olmuş =)
Mavi gitti beyaz geldi, değişiklik olsun :)
Eklenti 26795
Sent my iPhone using
Cengiz, beyaz maviye göre çok daha güzel olmuş.
Arabanın gösterge paneli,teyp ve klimanın olmadığı halini de paylaşsaydın ya!
Onlarıda beyaz yaptım, ama resmini çekmedim :)
Sent my iPhone using
Eklenti 26803
Sent my iPhone using
Eline, emegıne saglık çok guzel olmuş
Eklenti 26804
Sent my iPhone using
sök tak sonra sapından solundan ses gelir diye kokuyorum ama 10 numara çalışma olmuşl tberiklerbende yaptırmak isterim ama kendim yapmaya korkarım:)