Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
eline sağlık Mesut abi başarılı bir iş olmuş güle güle kullan abi..
teşekkürler mert çok iyi oldu saolsun mesut abi![]()
güzel olmuş... hayırlı olsun...neden sökülüp boyanmadı acaba...
Keyif BMW'Dir...
kapı pandizotları emanet duruyor söküldükten sonra ses yapma olasılığı yüksek bende olsam söktürmezdim ama sorun olacağını zannetmiyorum boya atması olursa Mesut abi ilgilenir
mertin dedigi gibi söktürmeden boyatmak en mantıklısı çünkü sökülünce arabanın heryerinden plastik sesleri geliyor döşemeler yerine tekrar otuurmuyor
merhabalar bende yeni katıldım gp ailesine 2007 gp 1.3mjet active sahibiyim bu kapıların ve yan aynaların boyası gerçekten hoş olmuş nerede yapıldığı ve maliyetleri hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
vay çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık .. bende geçenlerde yaptıracaktım söktürüp iyi ki yaptırmamışım bu şekilde boya atması olur diyorlar ama olay nedir tam olarak detaylı bilgi alabilir miyim?
Birde fiyat konusunda ve işin detayıyla ilgili özel mesaj alabilirsem sevinirim![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Vayyy amcaoğlu fenaaaellerinize sağlık...
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
amcaoglu nerelerdesin sen ya görüşemiyoruz bigün biaraya gelelimde özlem giderelim
teşekkürler yalçın
teşekkürler memocan
la olm komple kaporta boyaya girse iyi mesut abi maskeledi strecledi falan fırına soktu sanki yakınım ameliyat oluyormuş gibi hissettim yawf
hayırlı olsun
teşekkürler kunt abim
saol hacıııı görüşelim bigün
Konu Moderatör tarafından (21/09/2012 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmayınız
hayırlı olsun güzel olmuş şimdi tamamlanmış![]()
maşallahhhhhh
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri