Volkan abi ne yaparsan yakisir sana ama mr .garageda yapma derim sakin hea bu arada benim arabayi hafta sonu zincirlikuyu birmot a goturup toplatcam farin camina vida atilmis onlari sokturcem
Printable View
Volkan abi ne yaparsan yakisir sana ama mr .garageda yapma derim sakin hea bu arada benim arabayi hafta sonu zincirlikuyu birmot a goturup toplatcam farin camina vida atilmis onlari sokturcem
MR.Garage'de niye yaptırmıyor bi sıkıntı mı çıktı farlarda yoksa ?
gerçekten güzel olmuş :) ama ruhsata işletmesi sıkıntı olur polisler kesin sorun çıkarır...
Farlarin cami ile plastik kismini silikon ustu vidayla tutturmus sag fark ic yansitici kirmis sisler yerine oturmamis ve sislerin ordaki tampon vidalari katliama ugramis ve tamponda yerine oturmamis kaputu kapatinca farlardan biri kaputa silme sifir digeriyle kaput arasina parmagim giriyo mesut abiye anlatiyom bu benim isim degil kaportaciya 20 tl verirsin yarin duzeltir diyo ve hep kullandigi kelime bu butunpuntolarda olan bi hata sadece seninkinde degil diyor
Arabadaki bütün folyoları sök gitsin sonra bunu yap daha güzel olur. Stickera folyoya doydu senin araba :D
yakışır vokan da ilk önce bana onarım resimleri ile vekaleti gönderde dosyayı kapatım :D
:D
bu fiestayı çok beğeniyorum genelde videodaki kaplamacıda duruyor araba çok tatlı orjinal olmuş.. yaptırırsan çok güzel olur Volkan(yaşını bilmediğim için isminle hitap ediyorum) ama bencede farklı birşey yaptır, ozaman 2. değilde ilk olursun :)
kararım netleşti ya.orduluyum ordunun manzarasını yaptıracam
Bubaraci ve sahibini biliyorum.Baya emek vermisti bu araca sticker disinda da.
Sent my iPad 2 using
arac mukemmel olmus bu kasa fiestada gordugum en guzel uygulamalara sahip arac. ozgun olmani tavsiye ederim vhdg, yapilmisin disinda bisey yap bence. ordu guzel fikir;)
bu arabayı beykoz da görmüştüm çok çok güzel duruyo hatta o ara yaptırmayı baya bi düşünmüştüm mutlaka yap aga bende yapıcam :D
yapılacaklar arasında 1.sırada yerini aldı
benimde aklıma çok orjinal bir fikir geldi ve yaptıktan sonra gazetelere kadar çıkacak bursada o kadar iddialıyız 5 kişi çalışıyoruz tasarımcılarla birlikte :D sanatla uğraşan bir arkadaşımızda var bakalım ne gösterecek :D
bu arada onu bunu geçtim ruhsata işletme olayı nasıl olacak :D